Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

To je nepřípustné, reagoval Ten Hag na Ronaldův odchod před koncem zápasu

Kritikou nešetřil trenér fotbalistů Manchesteru United Erik ten Hag. Reagoval na to, že Cristiano Ronaldo a někteří další fotbalisté po vystřídání v poločase nedělní přípravy s Vallecanem opustili stadion ještě před koncem zápasu.

Cristiano Ronaldo
zdroj: ČTK/PA autor: Dave Thompson

Pro sedmatřicetiletého Ronalda šlo o první start za United v přípravě. Předtím vynechal turné v Thajsku a Austrálii ve snaze vyjednat si přestup do některého z klubů hrajících Ligu mistrů, do které se "Rudí ďáblové" nedostali.

Proti Vallecanu (1:1) odehrál pětinásobný držitel Zlatého míče prvních 45 minut a poté střídal. V médiích se pak objevily záběry, jak ještě před koncem zápasu se spoluhráčem a krajanem Diogem Dalotem opustil Old Trafford.

"A nebyl to jen Ronaldo, kdo jel domů," řekl posléze Ten Hag nizozemské televizní stanici Viaplay. "Něco takového je však nepřípustné a už jsem to hráčům řekl. Jsme jeden tým, a proto musí zůstat až do konce," dodal.

United vstoupí do nové sezony Premier League v neděli domácím zápasem s Brightonem. Pro Ten Haga půjde o soutěžní premiéru na lavičce United. Pod jeho vedením čeká klub také Evropská liga.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články