Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Tipsport liga: Fotbalisté Jablonce porazili Duklu 7:2

Praha - Fotbalisté Jablonce porazili v utkání zimní Tipsport ligy v Edenu druholigovou Duklu Praha 7:2. Roli favorita potvrdila i Plzeň, která vyhrála nad Příbramí 3:0. Úvodní víkend přípravného období na jarní sezonu ale poznamenala sněhová kalamita, kvůli níž se nehrálo celkem pět duelů, z toho tři v rámci Tipsport ligy.

Fotbalový míč
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Jablonec nastoupil proti Dukle s většinou opor, během 34 minut nastřílel soupeři čtyři branky a bylo rozhodnuto. Celek z Julisky nenavázal na nečekané čtvrteční vítězství nad prvoligovými Bohemians 1905, naopak po změně stran inkasoval ještě další tři branky. Dvakrát se trefil jablonecký Haurdič.

Také Plzeň nasadila silnou sestavu, ale odpor Příbrami, jejíž kouč Karol Marko testoval hráče širšího kádru, zlomila až po pauze. Skóre otevřel Střihavka, vydařenou domácí premiéru Viktorie v Tipsport lize pak potvrdil dvěma góly Bakoš.

Už v pátek musela být kvůli sněhové nadílce odložena dvě utkání brněnské skupiny D. Dnes k nim přibyl také jeden zápas v Bratislavě, kde fanoušci neviděli souboj mezi druholigovou Jihlavou a slovenským celkem ze Senice. Kalamitní situace znemožnila sehrát také přípravné duely Mladé Boleslavi se Spartou B a Hradce Králové se střížkovskými Bohemians Praha.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články