Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Terry se upsal Aston Ville, klubu bude pomáhat v návratu do Premier League

Londýn - John Terry, legendární obránce Chelsea, do fotbalového důchodu neodchází. Po vypršení smlouvy na Stamford Bridge sice zvažoval konec profesionální kariéry, ale zkušený kouč Steve Bruce jej přemluvil, aby pokračoval v dresu Aston Villy. Celek z Birminghamu se touží vrátit zpět mezi anglickou elitu a doufá, že mu šestatřicetiletý obránce k naplnění sezónního cíle pomůže.        

John Terry pózuje s dresem Aston Villy
zdroj: twitter.com/AVFCOfficial

Terry oblékal dres "Blues" 22 let, vyhrál pětkrát anglickou ligu i pohár. V roce 2012 s londýnským mužstvem triumfoval v Lize mistrů a v další sezoně také v Evropské lize. 

Stoper, který odehrál 78 zápasů za národní tým, mohl zůstat i v Premier League. O jeho služby měl zájem West Bromwich, Stoke City a Bournemouth. "Fakt, že bych nastupoval proti Chelsea, byl pro mě nepředstavitelný. Jsem na těch 22 let nesmírně pyšný, ale teď už se plně soustředím na angažmá zde," řekl Terry v útrobách Villa Parku během oficiálního představení.

Je nám líto, video expirovalo.
John Terry bude nově oblékat dres Aston Villy

Potvrdil, že v jeho rozhodování hrál podstatnou roli trenér Bruce. "Jsem rád, že budu působit pod manažerem, který má stejné ambice jako já. Klub má fantastické fanoušky a zaslouží si být zpět v Premier League. Jsem připraven a toužím pomoci k úspěchům," dodal.   

Aston Villa loni sestoupila z nejvyšší soutěže a navzdory silné podpoře čínského majitele jí nevyšel pokus o okamžitý comeback. V druhé lize totiž skončila až třináctá.

Zdroj
ČTK, The Guardian

Hlavní zprávy

Nejčtenější články