Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Teplice v Tipsport lize otočily zápas s Roudnicí

Praha - Fotbalisté Teplic zvítězili i ve druhém utkání zimní Tipsport ligy. Poté, co v sobotu rozstříleli druholigové Ústí nad Labem 8:0, si dnes v děčínské skupině C poradili s dalším severočeským soupeřem Roudnicí nad Labem. Aktuálně jedenáctý tým ČFL porazili svěřenci Petra Rady po boji až gólem v nastavení 3:2.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Tepličtí podali horší výkon než v sobotu a proti třetiligovému protivníkovi se pořádně natrápili. V úvodu sice rychle vedli po brance osmnáctiletého Bosňana Mugajiče, ale snaživá Roudnice po pauze dvěma góly po standardních situacích otočila skóre. Favorit odvrátil hrozící ostudu až během posledních šesti minut.

Nejprve se přesně do horního rohu trefil Vachoušek a vítězství zajistil Teplicím v první minutě nastavení nejlepší hráč zápasu Mugajič, kterého si trenér Rada vytáhl z juniorky. "Hráli jsme o poznání hůř než proti Ústí, chyběl nám především pohyb. Ale jsme rádi, že jsme to otočili," řekl teplický asistent Lukáš Přerost.

V brněnské skupině D druholigová Jihlava, která jedná s bývalým brankářem Sparty Jaromírem Blažkem, zvítězila těsně 1:0 nad Zlatými Moravci. V dalším utkání Slovácko remizovalo s domácím druholigovým Brnem 1:1. Tým z Uherského Hradiště přišel po přestávce o náskok z první půle, a i když se snažil znovu strhnout skóre na svou stranu, Kovář ani Volešák své šance nedali. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články