Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Teplice remizovaly s bundesligovým Norimberkem

Hof - Fotbalisté Teplic remizovali v přípravném zápase s Norimberkem 0:0. S bundesligovým soupeřem se potkali na půli cesty v bavorském Hofu, který leží jen pět kilometrů od Ašského výběžku, a zejména v defenzivě předvedli lepší výkon než v úvodu ligy. Obrana Severočechů udržela čisté konto poprvé po třech týdnech. Teplice mají od začátku sezony zajímavou bilanci. Od českých týmů dostaly v lize i v přípravných zápasech pokaždé alespoň jeden gól, a to hrály i proti třetiligovému Písku nebo Duchcovu z I.A třídy, zato se soupeři z jiných evropských soutěží pokaždé udržely nulu.

Po Drážďanech a polské Vratislavi si dnes na teplické defenzivě vylámal zuby i bundesligový Norimberk. "Bylo to zajímavé měření sil s bundesligovým soupeřem. Soupeř měl lepší standardky, my lepší akce ze hry," řekl kouč Jiří Plíšek. Remízu označil za zaslouženou.

V utkání se musel obejít bez stopera Martina Kleina, který má ze zápasu s Příbramí pohmožděný kotník, změn v základní sestavě ale bylo mnohem víc. "Některé vycházely ze špatných výkonů v lize a řekl bych, že byly k lepšímu. Určitě jsme odehráli lepší zápas," dodal trenér.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články