Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Těch 5 liber si zaslouží Mooy, napsal v dopise mladík. Hráč Huddersfiledu ho chce potkat

Při sledování zápasu milovaného Huddersfieldu proti Manchesteru United našel na zemi 5 liber. Devítiletý fanoušek Adam Bhana si je však nenechal. Vítězství a výkon outsidera 2:1 ho zaujaly na tolik, že peníze společně s dopisem odeslal vedení klubu, aby částku věnovali za odměnu střelci úvodní branky Aaronu Mooyovi. Australský hráč nyní chce malého příznivce potkat.

Aaron Mooy z Huddersfieldu se raduje z gólu
zdroj: REUTERS autor: Ed Sykes

Mohl si za ně koupit párek nebo limonádu a nikdo by mu nic nemohl vyčítat. Adam Bhana však ukázal, že je fanouškem Huddersfieldu tělem i duší. Pětilibrovou bankovku si nenechal, naopak se ji rozhodl věnovat jednomu z hráčů.

Pětilibrovku adresoval sedmadvacetiletému záložníkovi Aaronu Mooyovi, jehož branka ukončila 431minutové čekání nováčka Premier League na další vstřelenou branku a především ho nasměrovala k překvapivému vítězství nad Manchesterem United 2:1. Huddersfield Red Devils porazil vůbec poprvé od března 1952.

"Byl jsem na zápase Huddersfieldu proti Manchesteru United a našel jsem na stadionu pětilibrovou bankovku. Dal jsem ji tátovi, protože si nemůžeme nechat, co není naše. Mohl byste se zeptat trenéra Wagnera, jestli by si nemohl peníze nechat Aaron Mooy, protože hrál skvěle a dal gól. Peníze jsou v obálce," napsal mladý fanoušek v ručně psaném dopisu adresovanému řediteli Huudersfiledu Seanu Jarvisovi.

Jarvis, jehož celek si zatím vede v nejvyšší anglické lize solidně a po devíti odehraných duelech je jedenáctý se ziskem dvanácti bodů, fotku dopisu následně umístil na Twitter, kde vzbudil velké ohlasy a během pár hodin získal téměř 2000 sdílení.

Radost udělal list i australskému reprezentantovi Mooyovi, který dříve působil třeba v Manchesteru City. Na zveřejněnou zprávu odpověděl, že by se s mladým fanouškem rád setkal osobně.

Zda už hledání mělo šťastný konec, ale zatím není jasné.

Zdroj
Telegraph

Hlavní zprávy

Nejčtenější články