Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Šural je po remíze v Plzni zklamaný: Teď ukončíme sérii Jablonce

Ztracené vedení 2:0 a góly z rohových kopů, to hodně mrzelo kapitána Sparty Josefa Šurala po remíze 2:2 v Plzni. "Zklamání je obrovské, ztratili jsme tady dva body. Můžeme si za to sami, nezvládli jsme standardky. Já to beru skoro jako porážku, protože jsme tady měli vyhrát," řekl Šural po utkání 24. kola fotbalové ligy.

Nejlepší ligový střelec Sparty už v deváté minutě přihrál Václavu Kadlecovi na vedoucí branku, ale poté, co snížil Radim Řezník na 1:2. "Začaly se kupit standardky, ve kterých jsou silní. Zjednodušili hru, začali to kopat do vápna. Bohužel jeden roh jim vyšel. Chytli diváky, kteří na ně předtím pískali. Poločas už jsme nějak dohráli, bohužel ve druhém zase jeden roh a bylo vyrovnáno," litoval Šural.  

"Doufal jsem, že na to jsme připravení, ale oni těch standardek měli hodně. Některé zahráli dobře, bohužel jsme tam byli chlap na chlapa, ale nebyli jsme tak důslední," popsal svůj pohled na věc hráč, který kopal i v Brně i Liberci.  Sparta nevyužila šanci poskočit na třetí místo tabulky a po šesté remíze z posledních sedmi kol zůstala šestá.

"Dnes už jsme chtěli být tam, kde chceme být a kam patříme. Doufám, že hned v pátek to napravíme," prohlásil Šural před utkáním se čtvrtým Jabloncem. "Je to neporažený tým, nepříjemný soupeř, hrozně se zvedli a mají kvalitní hráče. Já ale věřím, že je v našich silách ukončit jejich sérii a posunout se na třetí místo," dodal sedmnáctinásobný reprezentant. 


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články