Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Süle měl pozitivní test, do karantény museli i Kimmich či Gnabry

Pět německých fotbalistů muselo na reprezentačním srazu do karantény po pozitivnímu testu obránce Bayernu Mnichov Niklase Süleho na covid-19. Kvůli kontaktu s ním se od týmu museli odpojit další zástupci Bayernu Joshua Kimmich, Serge Gnabry a Jamal Musiala a Karim Adeyemi ze Salcburku.

Je nám líto, video expirovalo.
Němci mají kvůli Süleho pozitivnímu testu pět hráčů v karanténě

Süle je očkován proti koronaviru a podle informací německého svazu nemá žádné příznaky nemoci. "Všichni ostatní hráči, realizační tým i ostatní členové reprezentace měli testy negativní a připravují se podle plánu na oba kvalifikační zápasy," uvedl svaz.

Trenér Hansi Flick už v pondělí večer dodatečně nominoval Jonathana Taha z Bayeru Leverkusen. Dnes povolal na sraz ve Wolfsburgu ještě další tři hráče – Maximiliana Arnolda a Ridleho Bakua z místního klubu a Kevina Vollanda z Monaka.

Kvůli odhalené nákaze koronavirem zrušilo vedení týmu dopolední trénink, odpoledne už by se mělo mužstvo sejít k přípravě podle plánu.

Němci už mají jistou účast na světovém šampionátu v příštím roce v Kataru. V závěru kvalifikace přivítají ve čtvrtek ve Wolfsburgu Lichtenštejnsko a v neděli nastoupí v Jerevanu proti Arménii.

Zdroj
ČTK, Bild

Hlavní zprávy

Nejčtenější články