Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Stoprocentní už jen Sparta s Plzní, na Liberec si vyšlápl Štajner

Praha – Už jen dva týmy po 3. kole proplouvají první ligou bez ztráty bodu – Plzeň a Sparta. Zatímco Viktoria si s lehkostí poradila s Baníkem, Pražané měli v Brně namále. Až v samém závěru je spasily góly Hušbauera a Bednáře. O neporazitelnost přišel Liberec, který si z Mladé Boleslavi odvezl debakl 4:0. Jeden gól vstřelil i bývalý kapitán Slovanu Jiří Štajner. Naopak první vítězství v sezoně si připsala Sigma Olomouc, která v souboji celků bez výhry porazila Slavii 3:2.

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2:3

První trojbodový zisk v nové sezoně si v souboji týmů bez vítězství připsali fotbalisté Sigmy Olomouc. Ti v dohrávce třetího kola zvítězili po gólové přestřelce na hřišti Slavie 3:2 a odlepili se z posledního místa tabulky. O branky Hanáků se postarali Šindelář, Navrátil a Lietava. Za domácí se trefili Petrák a Kisel.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/237078-sigma-po-prestrelce-zdolala-slavii-a-poprve-v-sezone-vyhrala/)

Zbrojovka Brno - Sparta Praha 1:3

Sparta je i nadále v lize stoprocentní, v Brně ale měli Pražané namále. Zbrojovka byla většinu zápasu lepším týmem, ještě pět minut před koncem držela remízu 1:1 a byli to právě domácí, kdo v deštivém počasí šel za vítězným gólem. V závěru však trápící se Spartu zachránili svými góly Josef Hušbauer a Roman Bednář a Sparta tak nakonec se štěstím přeci jen zvítězila 3:1. Letenští jsou tak s devíti body jen o skóre za vedoucí Plzní. 

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/237002-husbauer-s-bednarem-spasili-trapici-se-spartu/)

Mladá Boleslav - Liberec 4:0 

Poprvé od přestupu do Boleslavi se proti Liberci postavil bývalý kapitán Severočechů Jiří Štajner a Slovanu uštědřil pořádnou lekci. Liberec si z Boleslavi odváží debakl 0:4, jedním gólem k vysoké porážce přispěl i Štajner. Boleslav ale za vítězstvím nasměrovali především sami hostující hráči, kteří obrovskými hrubkami nabídli Středočechům první dva góly.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/236978-stajner-se-trefil-proti-svym-a-boleslav-rozdrtila-liberec-4-0/)

Plzeň - Baník 4:0

Střelecké hody fotbalistů Plzně pokračovaly i ve třetím ligovém kole. Obhájce titulu na domácím stadionu rozdrtil doposud neporažený Baník 4:0 a v novém ročníku ještě neztratil ani bod. Pod vysokou výhru se gólově podepsali hned čtyři hráči: Kovařík, Wágner, Hořava a Ďuriš, a díky nim má Viktoria po třech zápasech obdivuhodné skóre 13:2.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/236926-plzen-je-i-nadale-stoprocentni-baniku-nadelila-ctyri-branky/)

Baumit Jablonec - 1. FC Slovácko 2:1 

První výhry v nové sezoně se dočkali fotbalisté Jablonce, když ve třetím kole před vlastními fanoušky zdolali Slovácko 2:1. Severočechy poslal do vedení již ve čtvrté minutě Třešňák. Po poločase pak přidal druhou branku domácích Piták. Deset minut před koncem stihl pouze korigovat Volešák. Severočeši doma triumfovali nad Slováckem posedmé za sebou.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/236994-jablonec-v-nove-sezone-poprve-zvitezil-odneslo-to-slovacko/)

Teplice - Dukla Praha 2:1

Loni trápící se Teplice letos ještě neprohrály a ve 3. kole zdolaly dosud také neporaženou Duklu Praha. Vítězství 2:1 domácím zajistily góly dvou cizinců, v prvním poločase Bosňana Ljevakoviče, ve druhém Konžana Litsingiho. Za Duklu snížil pět minut před koncem z penalty Malý. Teplice mají po třech zápasech sedm bodů a atakují čelo tabulky. 

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/236992-teplicim-se-dari-poradily-si-i-s-duklou/)

Jihlava - Znojmo 4:0

Po dvou gólech v každém poločase nasázeli fotbalisté Jihlavy ligovému nováčkovi ze Znojma, a Vysočina si tak po vítězství 4:0 připsala první body v sezoně. Znojemští po dvou remízách v úvodních kolech okusili poprvé v nejvyšší soutěži pachuť porážky.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/236840-jihlava-nasazela-novackovi-ctyri-branky-a-slavi-prvni-letosni-body/)

Bohemians 1905 - Příbram 2:0

Nováček soutěže Bohemians napravil úvodní ligové debakly s Plzní a Brnem, když ve 3. kole porazil Příbram 2:0. Klokani si poprvé od května 2010 zahráli v nejvyšší soutěži na stadionu v Ďolíčku a díky gólům Šírla a Bartka mohou slavit první body v sezoně.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/gambrinus-liga/236853-po-dvou-debaklech-slavi-v-dolicku-prvni-vitezstvi/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články