Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Stoke získalo důležitou postavu velšské reprezentace Allena

Londýn – Anglická Premier League sice žije hlavně diskutovaným přestupem Paula Pogby, mezitím ale dochází k dalším transferům. Z Liverpoolu do Stoke odchází velšský záložník Joe Allen, který byl důležitou součástí putování své země až do semifinále mistrovství Evropy. Stoke za něj na sever Anglie poslalo třináct milionů liber (418 milionů korun).

Joe Allen
zdroj: ČTK/Panoramic autor: JB Autissier

Šestadvacetiletý Allen, který byl zařazen do ideální jedenáctky evropského šampionátu, strávil v Liverpoolu čtyři roky, předtím hrál za Swansea. Ve Stoke, které trénuje jeho krajan Mark Hughes, uzavřel smlouvu na pět sezon.

Allen nedostával pod trenérem Jürgenem Kloppem hrací prostor a nastupoval především v Evropské lize. "Byl to v posledních dnech pořádný kolotoč, ale jsem nadšený, že už je to všechno podepsané a na papíře. Nebylo to pro mě složité rozhodnutí a na svou budoucnost se Stoke se moc těším," podotkl Allen.

Ve Stoke jsou novou posilou nadšení. "Joe je hráčem, kterého náš trenér obdivuje už hodně dlouhou dobu. Moc jsme ho chtěli získat. Museli jsme jednat rychle, abychom kontrakt uzavřeli, ale jsme nadšení, že se nám to nakonec povedlo," uzavřel předseda klubu Tony Scholes.

Zdroj
ČT sport, ČTK, Guardian

Hlavní zprávy

Nejčtenější články