Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Stanciu se zastal Radakoviče a za vyřazení slíbil fanouškům titul

Smutní byli všichni sparťani, ale nejsmutnější po vyřazení ve 2. předkole Evropské ligy se Suboticou byl stoper Uroš Radakovič. Jeho chyba, po níž následovala penalta, totiž stála Pražany šanci na postup. Po utkání ho museli spoluhráči uklidňovat a postavila se za něho i největší hvězda týmu Nicolae Stanciu.

Nicolae Stanciu v utkání proti Spartaku Subotica
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

"Všichni jsme ho podpořili. Není Urošova chyba, že jsme nepostoupili. Na hřišti je nás jedenáct a všichni děláme chyby. Je to dobrý a mladý hráč a v budoucnu nám pomůže," řekl rumunský záložník. Hlavním problémem podle něj bylo to, že Sparta zahodila hodně šancí. Sám trefil hned v úvodu břevno.

"Hodně lidí říká, že jsme si to prohráli v prvním zápase, ale s tím nesouhlasím, protože dnes jsme to skóre srovnali a mohli jsme dát víc branek, než jsme udělali tu chybu," uvedl Stanciu s tím, že zklamání je obrovské. "Nepostoupili jsme, i když jsme to měli ve svých rukou. Vrátili jsme se do hry, ale nedotáhli jsme to," litoval.  

Přesto měl muž s desítkou na dresu z výkonu Sparty velmi dobrý pocit. "Jsem na mužstvo velmi pyšný, protože dnes jsme ukázali, že jsme skvělý tým. Dominovali jsme hře. Doufám, že takhle budeme hrát neustále. Také chci poděkovat fanouškům za podporu. Viděli, že to chceme víc než soupeř. Teď jim to vyřazení musíme oplatit v lize a vybojovat titul," prohlásil Stanciu.

Věří, že brzké vyřazení Spartu nepoznamená jako v minulé sezoně, kdy po vyřazení s Crvenou Zvezdou Bělehrad prožili Letenští jednu z nejhorších sezon ve své historii.  

"Máme zkušenosti, aby to s námi nezamávalo. Všichni čekali, že snadno postoupíme. Byli jsme lepší, ale fotbal občas není férový. Teď se budeme soustředit na ligu, kterou jsme začali dobře, a musíme v tom pokračovat už v neděli se Slováckem. Věřím, že dokážeme získat titul," dodal Stanciu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články