Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklistika ČR 2024

Spartu čeká Liga mistrů, Zlín doprovodí Žižkov do druhé ligy

Praha - Fotbalisté pražské Sparty zvítězili v utkání 30. ligového kola v Mladé Boleslavi 3:0. Zajistili si druhé místo v tabulce a tím účast ve třetím předkole Ligy mistrů. Na třetím místě skončí fotbalisté Liberce. V zápase s klubem z Podještědí remizovala Slavia Praha 2:2 a oslavila v Edenu převzetí mistrovského poháru. Hráči z Olomouce se po čtyřech letech vracejí do evropských pohárů. Rozhodla o tom dnešní výhra 3:0 nad Bohemians Praha, která Sigmu posunula do premiérového ročníku Evropské ligy. Fotbalisté Zlína doprovodí Viktorii Žižkov do druhé ligy. V posledním kole naprosto propadli na hřišti Jablonce a při debaklu 1:6 inkasovali nejtěžší porážku za posledních 62 let. Informace najdete také na serveru fotbalživě.cz.

V dalších zápasech se fotbalisté Českých Budějovic rozloučili s letošním prvoligovým ročníkem jasnou výhrou 3:0 nad čerstvým vítězem Poháru ČMFS Teplicemi. Hráči Brna prohráli s Příbramí 1:2, když po celé utkání bojovali zejména s vlastními chybami a nepřesnostmi. Plzeň vyhrála na Žižkově 2:0 před rekordně nízkou návštěvou. Do ochozů přišlo vyprovodit žižkovské hráče do druhé ligy pouze 853 diváků. V posledním duelu zvítězil Baník Ostrava na Kladně 1:0.

Slávisté slavili titul, polské výtržníky odvedla policie

Fotbalisté pražské Slavie se hned po dnešním utkání s Libercem shromáždili uprostřed hřiště a na velké červené hvězdě, symbolu klubu, převzali zlaté medaile a pohár pro mistra ligy. Na oslavy přišli i hráči, kteří červenobílý dres oblékali na podzim, ale pak odešli do jiných klubů. Slavnostní závěr ligy se pokusila narušit skupina polských výtržníků, proti níž zasáhla policie.

Medaile hráčům předal místopředseda svazu Jaroslav Vacek. A pak už se hráči o svou radost dělili s fanoušky za doprovodu kapely.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články