Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Sparťanští mladíci favorita nepřekvapili, podlehli Salcburku 2:4

Fotbalisté Sparty do 19 let podle očekávání ve 2. kole Youth League nestačili na obhájce titulu Salcburk a na domácím hřišti prohráli 2:4. Mladí Pražané budou 21. listopadu těžko bojovat v odvetě o postup do jarní části elitní mládežnické soutěže UEFA, ale i tak proti velkému favoritovi předvedli sympatický výkon.

Je nám líto, video expirovalo.
Fotbalisté Sparty do 19 let prohráli se Salcburkem 2:4

Sparta brzy prohrávala po hezké střele Schmidta, ale ve 27. minutě dokázal srovnat Sedláček, který využil přihrávku Frýdka. Jenže o dvě minuty později přišel klíčový moment utkání a hosté si vzali vedení zpět. Opět se o to postaral Schmidt lobem.

Domácí se sice snažili, ale soupeř podruhé vedení nepustil. Naopak v úvodu druhé půle dvěma góly definitivně rozhodl. Sparta alespoň v závěru snížila, když se po standardní situaci trefil Maksič.

Úvodní utkání 2. kola Youth League fotbalistů do 19 let:

Sparta Praha - Salcburk 2:4 (1:2)

Branky: 27. Sedláček, 90.+2 Maksič - 6. a 29. Schmidt, 51. Meisl, 56. Meister. Sestava Sparty: Bačkovský - Konopásek, Hucek, Maksič, Šnajdr - Novotný (66. Flak), Sedláček, Šimáček, Fortelný (28. Hezoucký) - Drchal, Ch. Frýdek (75. Alexandr). Trenér: Krieg.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články