Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Sparťana Kucku chtějí hned čtyři italské kluby

Praha - O sparťanského fotbalového záložníka Juraje Kucku se zajímají hned čtyři italské kluby. V pozici nejvážnějšího uchazeče je Parma, v předchozích týdnech se zase nejvíce hovořilo o FC Janov. Zájem projevily údajně také Lazio Řím a Palermo, které bylo soupeřem pražské Sparty v základní skupině Evropské ligy a třiadvacetiletý středopolař mu vstřelil v odvetě jeden gól.

Zatímco podle informací z Itálie je jen otázkou nejbližší doby, kdy prezident Parmy Tommaso Ghirardi bude moci oznámit uzavření dohody, Sparta den před posledním zápasem sezony odmítla spekulace komentovat s vysvětlením, že klub se plně soustředí na středeční duel proti CSKA Moskva.

"Dlouhodobě deklarujeme, že se k případným změnám v hráčském kádru vyjádříme až po skončení sezony. Ta skončí ve středu večer, takže nejdříve lze očekávat reakce generálního manažera Jozefa Chovance až ve čtvrtek," řekl mluvčí klubu Ondřej Kasík.

Zástupce slovenského reprezentanta a účastníka letošního mistrovství světa Emil Kovarovič slovenským médiím pouze potvrdil, že skutečně jedná s několika italskými kluby.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články