Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Sparťan Slepička přestoupil do Dinama Záhřeb

Záhřeb - Fotbalový reprezentant Miroslav Slepička dnes definitivně přestoupil ze Sparty Praha do Dinama Záhřeb. Sedmadvacetiletý útočník podepsal v chorvatské metropoli smlouvu na dva a půl roku. Za Slepičku, který v domácí nejvyšší soutěži nastřílel 31 gólů, mohl chorvatský klub zaplatit až 30 milionů korun.

Miroslav Slepička bojuje s Tomášem Janíčkem
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Fotbalista již před dvěma týdny prohlásil, že bere nové angažmá jako novou výzvu. "Ze Sparty se mi neodchází lehce. Prožil jsem zde nádherné roky, zvykl si na prostředí klubu a především na fanoušky, kterým tímto moc děkuji za podporu," uvedl útočník.

O přestupu již v prosinci psal chorvatský tisk a Sparta chystaný transfer potvrdila. Dnes bylo vše uzavřeno administrativně a fotbalista se okamžitě připojil k novým spoluhráčům. Přestupovou sumu kluby neoznámily, ale odhaduje se, že se pohybuje mezi 26 až 30 miliony korun.

Pro dvojnásobného českého reprezentanta to bude první zahraniční zkušenost. Dosud hrál pouze v české lize: do roku 2002 za Příbram, před přestupem do Sparty v roce 2005 působil tři roky v Liberci. V nejvyšší soutěži odehrál Slepička 151 zápasů a nastřílel 31 gólů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články