Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Sparťan Lačný má nakročeno do Celticu

Praha - Slovenský útočník Miloš Lačný má už podruhé v kariéře nakročeno do Celtiku Glasgow. Před rokem a půl dal ještě přednost Spartě Praha, ale skotský velkoklub na něj nezapomněl a pozval ho znovu na týdenní testy. Po nich se rozhodne, zda se přesune z Letné do Glasgowa. Na možný transfer upozornila BBC, dohodu o týdenních testech potvrdil sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Třiadvacetiletý Lačný koketoval s myšlenkou zamířit do skotské metropole už v prosinci 2009, kdy si ho Celtic poprvé pozval. Jenže Lačný nakonec dal přednost variantě probít se k lukrativnímu zahraničnímu angažmá postupně přes český klub, kde se ale v nabité konkurenci nedokázal prosadit a více vysedával na tribuně nebo mezi náhradníky.

"Celtic si chtěl po čase znovu otestovat jeho aktuální výkonnost, a tak jsme po vzájemné dohodě mezi kluby hráče na týdenní pobyt ve Skotsku uvolnili. Další jednání budou záležet na zájmu druhé strany," uvedl Otava.

Lačný přišel do Sparty z Ružomberku, v české lize odehrál pouze patnáct utkání a mezi střelce se nezapsal. Letošním posledním ligovým startem pro něj bylo únorové utkání v Ostravě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články