Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Sparťan Kucka přišel kvůli žlutým kartám o derby

Praha - Fotbalisté pražské Sparty se budou muset v pondělním ligovém derby proti Slavii obejít bez Juraje Kucky. Tomu dnes disciplinární komise svazu zastavila činnost na jeden zápas za čtyři žluté karty. Stejný trest dostali také Tomáš Abrahám ze Slovácka, Radek Dejmek z Liberce a Martin Horáček z Bohemians Praha. Příští kolo vynechá i vyloučený Richard Dostálek z Brna.

Komise udělila pokutu 25 000 korun Baníku Ostrava za použití zakázané pyrotechniky v utkání se Slavií. "Ostravští argumentovali tím, že šlo o ohlášený pokus, při kterém chtěli fanoušci demonstrovat - podle nich - bezpečné použití pyrotechniky v hledišti. V předpisech, které vycházejí mimo jiné i z dohody ligových klubů, je ale jednoznačně zakázáno jakékoli použití pyrotechniky," vysvětlil mluvčí komise Jaroslav Kolář.


V druhé lize si jeden zápas nezahrají Pavel Javorský, František Kura a Daniel Kaplan ze Sokolova, Jiří Lindr z Hradce Králové, Zdeněk Partyš z Opavy, Bohumil Nádeníček ze Sparty B, Jiří Fleišman z Mostu a Martin Schuster z Vlašimi.

Pavel Karlík z Ústí nad Labem dostal za nesportovní chování po zápase v Hradci Králové pokutu 5 000 korun, navíc musí domácímu klubu uhradit škodu. "Pan Karlík po skončení utkání udeřil do reklamního panelu a podle zápisu delegáta došlo k poškození této plochy," řekl Kolář.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články