Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Sparta získala ze Žiliny slovenského juniorského reprezentanta Goljana

Sparta přivedla ze Žiliny dvacetiletého útočníka Adama Goljana. Slovenský reprezentant do 21 let bude zatím působit v druholigovém B-týmu.

"Adam k nám přichází s perspektivou pro budoucnost, proto se teď připojí k talentovaným hráčům v B-týmu. Je to křídlo, které je komfortní s hrou na obou stranách. Splňuje atributy, které ve Spartě u křídelních hráčů rádi vidíme," řekl sportovní ředitel Pražanů Tomáš Rosický.

Goljan strávil v rodné Žilině celou dosavadní kariéru. Jeho otec tam jako trenér v minulosti vedl sparťanského obránce Dávida Hancka.

Goljan se v srpnu v roli střídajícího hráče krátce představil i v neúspěšném dvojzápase závěrečného 4. předkola Evropské konferenční ligy s Jabloncem.

"Jsem moc rád, že jsem mohl do Sparty přijít. Je to velkoklub, nejen v Česku, ale i v Evropě. Věřím, že se mi tu bude dařit a ukážu, co ve mně je. Sparta se mi líbí, nejen fotbalově, ale i prostředím klubu a tím, jak působí navenek. To mě lákalo. Doufám, že se mi bude dařit," uvedl Goljan.

"Věřím, že se dokážu usadit i v sestavě prvního týmu. Chci tu růst, posouvat se, pomáhat klubu. V první řadě se do áčka chci dostat a pak pomáhat klubu k úspěchům," dodal Goljan.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články