Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Sparta uhájila remízou v Ostravě čelo tabulky

Ostrava - Fotbalový šlágr mezi Baníkem a Spartou nepoznal vítěze a situace v boji o titul se po remíze 1:1 tři kola před koncem vůbec nevyjasnila. Sparta zůstala v čele tabulky před dnešním soupeřem, který má o čtyři góly horší skóre. Třetí Jablonec však ztrácí už jen bod a Teplice dva. V dalších dnešních zápasech České Budějovice porazily Olomouc 2:1 a Slavia rozdrtila 3:0 Příbram. Informace najdete také na serveru fotbalživě.cz.

Fotbalisté Slavie se po třech zápasech dočkali ligového vítězství, o tříbodovém zisku rozhodl neúspěšný obhájce titulu během osmi minut ve druhém poločase, kdy se trefili postupně Krajčík, Brazilec Dens a mladík Zákostelský. Pro posledně dva jmenované to byly první góly v nejvyšší soutěži.

Reportáž z utkání Baník Ostrava - Sparta Praha sledujte zde.
Reportáž z utkání Slavia Praha - Příbram sledujte zde.
Reportáž z utkání České Budějovice – Olomouc sledujte zde.

České Budějovice udělaly výhrou nad Olomoucí výrazný krok k záchraně v první lize, tři zápasy před koncem sezony se vzdálili předposlednímu Kladnu na rozdíl čtyř bodů. Teprve třetí domácí výhru v tomto ročníku zajistil Dynamu tři minuty před koncem střídající Ladislav Volešák.

Výsledky 27. kola Gambrinus ligy
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články