Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Sparta s Plzní nezaváhaly, Slavia popáté v řadě prohrála

Praha – Vedoucí duo Plzeň - Sparta v 10. kole nezaváhalo, oba týmy vyhrály 1:0 a Plzeň tak dál vede tabulku s jednobodovým náskokem na Spartu. To krize Slavie pokračuje. Pražané, kteří se na začátku sezony propracovali i do čela celé tabulky, prohráli popáté v řadě, když nestačili na Jihlavu. Vysočina pod novým trenérem Kučerou vyhrála 1:0. Dařilo se i Příbrami, tři body si připsala také Mladá Boleslav, Bohemians 1905, Ostrava a Jablonec.

Zklamaní fotbalisté Slavie
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:0

Viktoria Plzeň nezaváhala a ambiciózní Teplice porazila 1:0. Viktoriáni si sice v utkání vypracovali řadu vyložených šancí, o jediný gól se ale postaral obránce Lukáš Hejda, který se trefil po rohovém kopu. Plzeň tak i po 10. kole drží první místo s náskokem jednoho bodu na druhou Spartu.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Viktoria Plzeň - FK Teplice

Sparta Praha - Slovan Liberec 1:0

Až do pětasedmdesáté minuty museli čekat fanoušci na Letné, než viděli první branku. O tu se postaral domácí Bořek Dočkal, který proměnil pokutový kop a zajistil Spartě vítězství nad Libercem 1:0. Pražané tak zůstávají po deseti odehraných kolech druzí, na vedoucí Plzeň ztrácí jediný bod.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/synot-liga/288306-plzen-golem-hejdy-zvitezila-nad-teplicemi-1-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Slovan Liberec
Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vysočina Jihlava - Slavia Praha

Příbram - Hradec Králové 1:0

Jako úplně nový tým působí Příbram od výměny trenérů. Pod Pavlem Tobiášem do té doby poslední celek tabulky vyhrál i třetí zápas v řadě, když doma porazil Hradec Králové. Středočeši si tak připsali první vítězství před svými fanoušky v sezoně a jsou dvanáctí. Votroci naopak počtvrté za sebou prohráli a klesli na poslední místo.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání 1. FK Příbram - FC Hradec Králové

Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 5:1

Můj dům, můj hrad, toto přísloví téměř stoprocentně plní fotbalisté Mladé Boleslavi. Středočeši vyhráli před vlastními fanoušky již čtvrté utkání v řadě, když Brno rozstříleli 5:1. Svěřenci Karla Jarolíma o svém triumfu rozhodli v povedených úvodech obou poločasů.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno

Bohemians 1905 - České Budějovice 3:0

Fotbalisté Bohemians Praha 1905 v desátém kole první ligy porazili České Budějovice doma jasně 3:0. O třetí výhře "klokanů" z posledních čtyř zápasů rozhodli v Ďolíčku v rozmezí třinácti minut druhé půle Kolumbijec John Mosquera, Josef Jindřišek z penalty a Jakub Rada. Jihočeský nováček naopak v nejvyšší soutěži pošesté za sebou nevyhrál.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Bohemians Praha 1905 – České Budějovice

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 1:2

Poprvé v sezoně vstřelili víc než jednu branku a hned to znamenalo zisk tří bodů. Fotbalisté Ostravy zvítězili na hřišti Slovácka 2:1. O vítězství Baníku rozhodl v 90. minutě obránce Michal Frydrych, který využil přesilovku po vyloučení Tomáše Rady v 59. minutě. Ještě před tím v první půli poslal hosty do vedení Francis Narh a těsně před přestávkou vyrovnal Marek Havlík.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slovácko - Baník Ostrava

Jablonec - Dukla Praha 6:0

Jablonec se v posledních týdnech dostává do výborné formy. Přesvědčila se o tom i Dukla, která na severu Čech schytala výprask 0:6. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého vyhráli třetí z posledních čtyř ligových duelů a nejméně do neděle se v tabulce bodově dotáhli na první Plzeň.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články