Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sparta Plzni v čele znovu odskočila, Liberec dostal výprask v Ostravě

Praha – Čtyři body. Přesně takový je nyní rozdíl mezi vedoucí Spartou a druhou Plzní v boji o čelo tabulky. Zatímco Pražané počtvrté v řadě vyhráli, když zdolali Slovácko 4:1, Viktoria s Duklou pouze remizovala 0:0 a podruhé v řadě ztratila body. Nedařilo se ani třetímu Liberci, který nevyužil možnosti posunout se na druhou příčku a v Ostravě překvapivě prohrál rozdílem třídy 0:3.

Sport
zdroj: ČT4

Sparta Praha - Slovácko 4:1

Sparta opět nezaváhala, v předehrávce 9. kola dokázala porazit Slovácko 4:1. Ačkoliv si Letenští rychle vybudovali dvougólový náskok, liknavým přístupem a vlastní pasivitou dokázali ze zápasu udělat drama. Duel sparťané zlomili až v posledních deseti minutách, kdy vstřelili dvě branky. Opět se trefil střídající Roman Bednář.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Viktoria Plzeň - Dukla Praha 0:0

Již tři soutěžní duely čekají fotbalisté Plzně na vítězství, když se tří bodů nedočkali ani v 9. kole fotbalové ligy doma proti Dukle, se kterou Viktoria remizovala 0:0. Úřadující mistr sice Pražany po celé utkání tlačil, ale nedokázal proměnit několik dobrých příležitostí.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Baník Ostrava - Slovan Liberec 3:0

Po dvou vysokých prohrách se fotbalisté Baníku dočkali výhry. Slezský celek si vyšlápl před vlastními fanoušky na Liberec, který zdolal rozdílem třídy 3:0 a posunul se v tabulce na deváté místo. Naopak Slovan přišel o možnost se posunout na druhou příčku.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Zbrojovka Brno - Znojmo 2:0

Souboj dvou jihomoravských celků zespodu tabulky ovládlo Brno, které zdolalo nováčka ze Znojma po brankách Paška a Frejlacha 2:0. Zbrojovka tak při domácí premiéře nového kouče Václava Kotala ukončila sérii šesti proher. Naopak Znojmo prodloužilo své čekání na první ligové vítězství a v posledních čtyřech zápasech nevstřelilo branku.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Mladá Boleslav - Jihlava 3:1

Sedmý zápas bez prohry v řadě a pátá výhra v sezoně. Fotbalisté Mladé Boleslavi opět dokázali, že se jim v nové sezoně fotbalové ligy daří, když doma zdolali Jihlavu 3:1. Boleslav nakročila k dnešní výhře v úvodní půli, kdy se trefili Nešpor a z penalty Štajner. Po změně stran snížil Harba, ale v 67. minutě definitivně rozhodl Ščuk.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc 0:2

Prvoligový nováček v 9. kole podlehl 0:2 Olomouci, která v Ďolíčku zvítězila v nejvyšší soutěži poprvé od února 2000. V závěru prvního poločasu otevřel skóre Ordoš, po změně stran ho napodobil Varadi. Bohemians tak poprvé v sezoně prohráli na domácím hřišti, zato Sigma podruhé v řadě zvítězila.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

Jablonec - Slavia Praha 2:1

Ani pod novým trenérem Miroslavem Koubkem se fotbalisté Slavie bodového zisku nedočkali a potřetí v řadě prohráli. Pražané sice dlouho šahali proti Jablonci po bodu, ale gól Víta Beneše ze čtvrté minuty nastavení rozhodl o výhře Jabloneckých 2:1. Svěřenci trenéra Romana Skuhravého díky třem bodům poskočili na šestou příčku. Slávisté naopak před derby se Spartou spadli na předposlední místo.

REPORTÁŽ Z UTKÁNÍ

 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články