Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Sparta padla i v lize, na Slovácku ani v Liberci nikdo nevyhrál

Praha – Po blamáži v zápase se Žilinou neuspěla pražská Sparta na domácím hřišti ani v ligovém utkání s Plzní. Ta prodloužila svoji neporazitelnost a upevnila své vedení v první fotbalové lize. Letenský stadion byl v sobotu jediný, kde skončil zápas vítězstvím jednoho z týmů. Bezbrankovou remízou skončilo utkání Liberce s Příbramí, fotbalisté Ústí nad Labem sehráli vyrovnaný zápas na Slovácku.

Očekávané utkání Sparty s vedoucím týmem ligy bylo od počátku vyrovnané a dlouho vše nasvědčovalo tomu, že se to nezmění až do konce. V 60. minutě Blažek nezastavil Jiráčkovu střelu. Přes následný nápor se už domácím nepodařilo skóre srovnat. Poprvé v sezoně tak prohráli na domácím stadionu, Plzeň naopak vyhrála pátý ze šesti zápasů a stále se nedozvěděla, jak chutná porážka.

Záznam utkání AC Sparta Praha - FK Viktoria Plzeň sledujte zde

Fotbalisté Příbrami nedali v ligovém utkání počtvrté za sebou gól a protáhli střelecký půst už na 411 minut, přesto si vezou z duelu šestého kola v Liberci cennou bezbrankovou remízu. Na severu Čech dokázali bodovat po dlouhých deseti letech, když předchozích osm vzájemných utkání pod Ještědem prohráli. Slovan nepotvrdil výhru na Slavii a na domácí vítězství čeká už od dubna.

V Uherském Hradišti padly dva góly, oba až po přestávce. Po hodině hry Švancara proměnil pokutový kop, po devíti minutách ale srovnal Volek. Domácí tým hrál téměř celou dobu oslaben, ve 12. minutě byl vyloučen Kubáň.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články