Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Sparta nedokázala porazit oslabený Liberec, Plzeň pokračuje ve vítězné sérii

Praha - Zatímco Plzeň a Slavia ve svých duelech nezaváhaly, Sparta nedokázala porazit Liberec. Západočeši odolali šancím olomoucké Sigmy, zásluhou Pilaře naopak skórovali a vyhráli 1:0. Rivalové z Edenu zdolali bez výraznějších problémů Jihlavu 2:0. Sparta remizovala v Liberci 1:1, přestože dlouho hrála proti devíti. 

Fotbalisté Plzně se radují z vítězství
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1:0

Střídající záložník Václav Pilař se akrobatickým volejem z 69. minuty postaral o jediný gól utkání mezi Viktorií Plzeň a Sigmou Olomouc. V přímém souboji o první místo sledovali fanoušci ve Štruncových sadech velmi zajímavou podívanou s šancemi na obou stranách. Síť ovšem rozvlnili pouze domácí, zvítězili 1:0 a osamostatnili se v ligovém čele.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359253-atraktivni-slagr-v-doosan-arene-rozhodl-pilar-plzen-je-nadale-stoprocentni/)

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:1

Sparta měla v jednu chvíli k vítězství v Liberci vydlážděnou cestu. Vedla 1:0, a když rozhodčí během dvou minut vyloučil dva liberecké hráče, zbývalo Letenským ještě třicet minut na pohodlné zvýšení náskoku. Jenže heroicky bojující domácí se nevzdali a dokázali vyrovnat po standardní situaci. Chvíli nato byl vyloučen i Sparťan Čivič a hosté, kteří za celé utkání jen dvakrát vystřelili na branku, už odpovědět nedokázali. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/359307-liberec-i-v-deviti-dokazal-vyrovnat-a-obral-spartu-o-body/)

Slavia Praha - Vysočina Jihlava 2:0

Před úterním duelem na půdě kyperského Apoelu, kde vstoupí do závěrečného předkola Ligy mistrů, porazila mistrovská Slavia outsidera z Jihlavy 2:0. Svěřenci kouče Jaroslava Šilhavého dokráčeli k "povinnému" triumfu zásluhou přesných tref Josefa Hušbauera a Dannyho ze začátku první půle. Sešívaní mají po třech ligových kolech sedm bodů, Vysočina získala jen jeden a stále čeká na premiérový gól.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359203-slavia-se-naladila-vitezne-jihlavu-zlomila-dvema-goly-v-uvodu/)

Slovácko - Baník Ostrava 5:2

Po prvním poločase bylo o vítězi víceméně rozhodnuto. Fotbalisté Slovácka nadělili ostravskému Baníku čtyři góly a rázně vykročili k premiérovému zisku plného počtu bodů v letošní sezoně. První podzimní porážku hostujícího celku zmírnil Milan Baroš z pokutového kopu, ale v závěru stanovil konečné skóre 5:2 svým druhým gólem Marek Havlík.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359252-slovacko-si-pohralo-s-banikem-viteznou-prestrelku-reziroval-havlik/)

Zbrojovka Brno - Bohemians 1905 0:0 

Na první letošní body dosáhla brněnská Zbrojovka, která v duelu s Bohemians 1905 vybojovala remízu 0:0. Celek z moravské metropole měl po většinu zápasu výraznou převahu, selhal však v koncovce a ve finále může děkovat brankáři Melichárkovi, jenž ve 12. minutě chytil penaltu Kuchtovi.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359254-brno-vybojovalo-prvni-body-v-sezone-s-bohemians-remizovalo-0-0/)

Teplice - Jablonec 1:1

Dělbou bodů skončilo severočeské derby mezi Teplicemi a Jabloncem. Fanoušci na Stínadlech čekali na úvodní gól až do 80. minuty, ve které otevřel skóre hostující "žolík" Mihálik. O chvíli později však bezpečně proměnil pokutový kop Fillo a stanovil výsledek 1:1. Svěřenci trenéra Zdeňka Kluckého proto stále čekají na první podzimní triumf.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359304-jablonec-sahal-v-teplicich-po-vitezstvi-fillo-ho-penaltou-odmitl/)

Karviná - Mladá Boleslav 1:1

Ve třetím ligovém utkání nové sezony získala první bod, ale remíza z Karviné je pro ambiciózní Mladou Boleslav nepochybně ztrátou. Už jen proto, že na půdě slezského klubu vedla po Magerově přesném zásahu až do 86. minuty. Domácí obránce Moravec nicméně vyrovnal a stanovil nerozhodný výsledek 1:1.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/359306-mlada-boleslav-hubeny-naskok-neudrzela-v-karvine-remizovala-1-1/)

Dukla Praha - Fastav Zlín 1:0

Premiérové ligové body v nové sezoně získali fotbalisté Dukly po vítězství 1:0 nad Zlínem a opustili poslední místo tabulky. Naopak "Ševci" venku i podruhé prohráli stejným výsledkem. Vyrovnaný zápas na Julisce rozhodl ve 24. minutě gólem z přímého kopu Ondřej Kušnír.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/359305-dukla-zpevnila-obranu-a-kusnirovym-golem-porazila-zlin/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy