Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Sparta láká Jarošíka. Vrátí se?

Praha - Bývalý sparťanský obránce Jiří Jarošík se možná vrátí na místo činu. Vábí jej totiž Letná, kam by třiatřicetiletý fotbalista mohl přesídlit poté, co skončil ve španělském Realu Zaragoza. Informuje o tom Deník Sport. Pokud by však přišla nabídka ze zahraničí, Jarošík by ji před Spartou upřednostnil. Do Zaragozy už se každopádně vrátit nechce. Klub má finanční problémy a Jarošíkovi navíc dluží blíže neupřesněnou sumu.

"Zhruba jednou za týden se mi někdo ze Sparty ozve a ptá se, co je nového. Nechci o ní mluvit jako o záložní variantě, ale mám to tak dané. Na prvním místě je zahraničí, a kdyby to nevyšlo, pak Sparta," říká Jarošík, jenž má již údajně na stole předběžné finanční obrysy případné smlouvy.

Jarošík působil ve Spartě až do roku 2003, kdy přestouzpil do CSKA Moskva. Odtud putoval do Chelsea, kde plnil především roli náhradníka. Nějaký čas také strávil i v Birminghamu, Celticu Glasgow a ruské Samaře. Za českou fotbalovou reprezentaci má odehráno tento odchovanec z Chuděrova 23 zápasů.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články