Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Sparta definitivně získala Chorvata Pamiče

Praha - Fotbalové Spartě se podařilo definitivně dotáhnout jednání o přestupu chorvatského obránce Manuela Pamiče ze Salcburku. Třiadvacetiletý levý bek, který na Letné už v minulém roce hostoval, dnes podepsal s pražským klubem víceletý kontrakt. Sparťané usilovali o trvalé získání Pamiče již několik týdnů, dlouho se však s rakouským klubem nemohli shodnout v otázce odstupného.

V minulých dnech ale našly oba kluby společnou řeč, úspěšnému dotažení přestupu navíc pomohlo, že sám fotbalista chtěl zůstat na Letné. "Jednání byla hodně složitá a zdlouhavá a jsme moc rádi, že se nám nakonec povedlo dojít ke shodě. Manuel se k týmu připojí v nejbližších dnech," uvedl na webových stránkách Sparty její personální ředitel Jakub Otava.

Pamič přišel na Letnou loni, kdy jej Salcburk uvolnil na roční hostování s opcí. Chorvatský zadák se ihned pevně zabydlel v základní sestavě - nastoupil ve všech 30 zápasech a proti Jablonci vstřelil svůj první gól v české lize. Za Spartu odehrál také celou skupinu Evropské ligy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články