Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Sparta by mohla v pátek získat na hostování Střeštíka

Praha - Pražská Sparta by mohla už v pátek získat na roční hostování fotbalového záložníka Marka Střeštíka z Brna. Tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík řekl, že Střeštík by se vzápětí měl připojit k mužstvu a v příštím týdnu s ním odcestovat na herní soustředění do Rakouska.

AC Sparta Praha
zdroj: ČT24 autor: Markéta Sandanusová

Součástí dohody o ročním hostování je také opce na případný přestup Střeštíka do Sparty. Dvaadvacetiletý středopolař a vicemistr světa hráčů do 20 let z roku 2007 by měl posílit levý kraj sparťanské zálohy. Střeštík zatím v české nejvyšší soutěži odehrál 76 zápasů a vstřelil v nich 12 branek. Loni v březnu se také objevil v národním týmu v přípravném utkání v Dánsku. 

Ve Spartě se tak zřejmě potká se svým někdejším spoluhráčem z Brna Lubošem Kaloudou, který na Letnou přišel také na roční hostování z CSKA Moskva. Z jihomoravské metropole do Sparty v létě přestoupil také obránce Martin Kuncl. Sparťané už získali i rakouského obránce Niklase Hohenedera z Lince a útočníka Martina Jirouše, který v minulé sezoně hostoval v Sokolově z Liberce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články