Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Sparta bude v pondělí řešit špatný vstup do jara. Skončí Stramaccioni?

Špatný vstup Sparty do jarní části první ligy bude v pondělí řešit představenstvo klubu. Letenští ztrácejí po domácí remíze 1:1 s Brnem z pátého místa tabulky na druhou Slavii už pět bodů a vedení klubu považuje situaci za vážnou. Nevýrazné výkony by se mohly dotknout i kouče Andrey Stramaccioniho.

Sport
zdroj: ČT4

Sparta po povedené zimní přípravě chtěla zaútočit na druhé místo, které znamená postup do kvalifikace Ligy mistrů, ale start jara Letenským podobně jako celý podzim nevyšel. Pražané ze tří kol porazili jen na úvod Liberec 2:0, poté si připsali remízy 1:1 na Slovácku a s Brnem.

Špatné výsledky bude v pondělí řešit vedení klubu. "Představitelé výkonného sportovního vedení a představenstva považují aktuální situaci po remízách s týmy ze spodní části ligové tabulky za vážnou. Klub bude své fanoušky o stanovisku vedení informovat," uvedla Sparta.

Není jasné, zda je v ohrožení pozice trenéra Pražanů Andrey Stramaccioniho. Italský kouč po zápase s Brnem nechtěl nad svou budoucností spekulovat.

"Všichni víme, že ve fotbale se situace může změnit s jedním zápasem. Takže myslím jen na práci, jak se připravit na Karvinou a na derby, protože rozhodovat budou zápasy venku a vzájemná utkání," prohlásil Stramaccioni, který převzal Spartu před sezonou a vedení mu přes počáteční neúspěchy opakovaně vyslovilo důvěru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články