Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Španělští fotbalisté jsou v Praze

Praha – Fotbaloví mistři světa a Evropy ze Španělska dorazili krátce po poledni do Prahy k pátečnímu zápasu evropské kvalifikace proti českému týmu a na chvíli rozptýlili jinak poklidnou atmosféru na ruzyňském letišti. Vítalo je několik desítek fanoušků ve španělských národních dresech a také sběratelé podpisů.

"Sergio, Sergio", křičeli dychtivě dva malí fanoušci v červených trikotech na jednu z hvězd španělského týmu obránce Sergia Ramose a žadonili o společnou fotku. Zadák Realu Madrid se na chvíli zastavil a usmál se do objektivu, ale v mžiku už zase pospíchal přes příletovou halu ruzyňského letiště za svými spoluhráči do autobusu.

"Neviděl jsi Torrese?" ptal se jeden z lovců autogramů druhého. Ani ten ale jednu z hvězd úřadujících mistrů světa a Evropy nespatřil. Oba pak byli rádi, že zastihli u dveří přistaveného autobusu alespoň vlasatého Carlese Puyola a brankáře Ikera Casillase. Ten se na okamžik zastavil, ochotně se podepsal, ale jinak Španělé letištěm doslova prolétli.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž Filipa Horkého

Na přistávací plochu v Ruzyni dosedli s desetiminutovým zpožděním těsně před jednou hodinou odpoledne a netrvalo ani čtvrthodinu a už se v hale objevil jejich kouč Vicente Del Bosque, následovaný svými svěřenci. Všichni měli viditelně naspěch, a kdyby je čas od času nezastavili fanoušci s prosbou o autogram nebo fotku, do autobusu by snad utíkali.

Dvacet minut poté, co jejich letoun přistál v Čechách, už za policejní asistence vyrazili směrem do centra Prahy do hotelu Marriot, kde budou bydlet. Z okénka ještě stihl fanouškům zamávat dobře naladěný Ramos, zato Casillase cesta viditelně zmohla a několikrát zívnul.

Spolu s nimi byli na palubě autobusu všechny španělské hvězdy, chyběl jen rekonvalescent Andrés Iniesta. I bez něj se obhájci evropského zlata pokusí proti českému týmu udržet dosavadní stoprocentní bilanci v kvalifikační skupině I.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články