Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Španělé potvrdili, že s Čechy budou hrát v Granadě

Praha - Španělský fotbalový svaz oficiálně potvrdil, že kvalifikační zápas proti Česku se bude hrát 25. března v Granadě na jihu země v Andalusii. Zprávu o sehrání zápasu v Granadě přinesla v úterý španělská média, ale tamní fotbalový svaz to oficiálně nepotvrdil. Jeho vyjádření neměl ČMFS ani UEFA, přestože právě v úterý vypršel termín, dokdy měli Španělé dějiště utkání určit. To však učinili až dnes.

Hrát se bude v aréně Estadio de Los Cármenes, která byla slavnostně otevřena 19. května 1995 zápasem Real Madrid - Bayer Leverkusen (1:0), v současnosti v ní hraje druholigový klub Granada CF. Španělská reprezentace hostila v Granadě Kypr (6:0), Rusko (1:0) a naposledy v listopadu 2002 Bulharsko (1:0).

V polovině března 1996 tam odehrála první utkání baráže o postup na ME česká jednadvacítka. Prohrála 1:2, přičemž autorem jediné branky hostů byl dnešní manažer české reprezentace Vladimír Šmicer.

"Stadion má kapacitu 16 200 míst, což nám dělá starosti při pomyšlení na naše fanoušky. Z reglementu vyplývá, že hosté mají nárok na pět procent kapacity stadionu. Samozřejmě že uděláme vše pro to, abychom dostali k dispozici vstupenek co nejvíce," uvedl generální sekretář ČMFS Rudolf Řepka. Osm set vstupenek podle něho český zájem neuspokojí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články