Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Souček: Za gól jsem rád, ale výsledek je pro nás frustrující

Prolomil střelecký půst, ale po remíze 1:1 s Brightonem cítil Tomáš Souček spíše zklamání. Podle kapitána české reprezentace se musí londýnský klub vyvarovat podobných chyb jako při vyrovnávací brance Neala Maupaye minutu před koncem. V sobotu čeká "hammers" vedoucí Chelsea.

Tomáš Souček oslavuje gól v síti Brightonu
zdroj: PA autor: Paul Terry

"Vedli jsme 1:0 a možná jsme mohli přidat i druhou branku. Nakonec jsme ale inkasovali, takže jsme zklamaní," hodnotil Souček.

Šestadvacetiletý záložník otevřel skóre v 5. minutě, kdy si naskočil na rohový kop Pabla Fornalse a překonal brankáře Roberta Sáncheze. V Premier League se prosadil po dvanácti zápasech a poprvé od úvodního kola s Newcastlem.

"Jsem rád, že jsem dal gól a pomohl týmu k dobrému vstupu do utkání. Už je to celkem dlouho, co jsem se naposled trefil. Doufám, že přidám další góly," pokračoval.

West Ham mohl na začátku druhého poločasu svůj náskok zvýšit, ale gól Michaila Antonia nebyl po konzultaci s videem uznán pro ofsajd. Brighton vyrovnal v samotném závěru, kdy se střelou přes hlavu prosadil Maupay. "Hammers" nevyhráli v lize potřetí za sebou.

"Je to pro nás frustrující, protože jsme chtěli vyhrát. Vyrovnávající gól nám to pokazil, protože jsme při tom centru nedokázali vyčistit pokutové území. Musím říct, že to byl hezký gól, ale byla to naše chyba a musíme se příště v takové situaci zachovat lépe," řekl Souček

"Možná jsme měli lépe držet míč a možná jsme si teď nezasloužili vyhrát. Byli jsme ale blízko, takže je to zklamání," doplnil český záložník.

West Hamu i nadále patří v tabulce čtvrté místo a na třetí Liverpool ztrácí sedm bodů. V dalším utkání narazí na vedoucí Chelsea. "Musím říct, že se na tohle období, kdy se bude pořád hrát, moc těším," dodal Souček.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články