Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Souček pomohl West Hamu k třetí remíze po sobě, United zvládli přestřelku na Molineux

West Ham remizovali 1:1 s Bournemouthem a po třetím nerozhodném výsledku v anglické lize za sebou udržel šesté místo v tabulce. Na sedmou pozici o bod za Hammers se posunul Manchester United po divoké výhře 4:3 na hřišti Wolverhamptonu.

Utkání West Ham – Bournemouth
zdroj: Reuters autor: Hannah Mckay

West Ham inkasoval už ve 3. minutě, kdy lacinou chybu domácích při rozehrávce u vlastního pokutového území potrestal 13. gólem v sezoně třetí střelec soutěže Solanke. Vyrovnání domácím zajistil po přestávce z pokutového kopu Ward-Prowse.

Celý zápas za Kladiváře odehrál český reprezentant Tomáš Souček, Vladimír Coufal si po červené kartě v minulém kole odpykával disciplinární trest.

Hosté po 22 minutách vedli na Molineux už o dva góly po trefách Rashforda a Höjlunda a pak ještě znovu stejným rozdílem čtvrt hodiny před koncem.

Wolves se sice nadechli k závěrečnému náporu, po vyrovnání v páté nastavené minutě však inkasovali čtvrtý gól o další dvě minuty později od Mainooa.

Anglická fotbalová liga – 22. kolo:

West Ham – Bournemouth 1:1 (61. Ward-Prowse z pen. – 3. Solanke), Wolverhampton – Manchester United 3:4 (71. Sarabia z pen., 85. Kilman, 90.+5 Neto – 5. Rashford, 22. Höjlund, 75. McTominay, 90.+7 Mainoo).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články