Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Souček: Gól jsem dát měl, beru to na sebe

Tři šance, gól žádný. Tomáš Souček si po zápase sypal popel na hlavu, když jeho Slavia podlehla španělskému Villarrealu 0:2. Podle Součka měl tým na víc a mohl brát i remízový bod.

Tomáš Souček
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

"Vybavuji si to zpětně, tři šance jsem určitě měl já. Měl to být gól. Takže ty neproměněné šance beru i na sebe. To mě mrzí," řekl Souček. Za největší šanci považoval hlavičku z 79. minuty. "Spletly se mi myšlenky, chtěl jsem to dát na zadní, pak na přední (tyč). A dám to takhle, jak jsem to dal. To měl být jasný gól," litoval Souček.

Slavia si podle něj zasloužila bod. "První poločas hosté dobře kombinovali, nedostávali jsme se moc na míč. Druhý poločas jsme si řekli, že je zapresujeme, ať víc nakopávají. To nám pomohlo, hráli jsme my. Myslím, že jsme je druhý poločas i přehráli," řekl Souček.

"Fanoušci nás hnali, zatlačili jsme je, měli jsem tam plno šancí. Škoda, že jsme to neproměnili, protože jsme dnes minimálně na bod měli. Docela jsme se s tím poprali, čím více takových zápasů budeme mít, tím lépe pro nás," doplnil Souček.

Jeho celek se v tabulce skupiny propadl na nepostupové třetí místo dva body za Astanu. "Je to otevřené, musíme oba zbylé zápasy vyhrát. Astanu máme pak doma, teď jedeme do Izraele. Doufáme, že to zvládneme a postoupíme," řekl Souček.

V neděli jeho tým čeká šlágr ligy na půdě vedoucí Plzně. Souček věří, že prohra na slávistech nezanechá stopy. "To určitě ne. Spíš to, že jsme je ve druhém poločase mleli, tak když si to převezmeme do ligy na Plzeň, tak to je dobře pro nás. Od zítřka jedeme směr Plzeň," dodal Souček.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články