Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Šok v Barceloně, Messi a spol. na Camp Nou podlehli Granadě

Mohli jít do vedení v La Lize, jenže Granada byla proti. Fotbalisté Barcelony ve 33. kole španělské ligy nečekaně prohráli v domácím prostředí 1:2 s Granadou a přišli o možnost předstihnout na špici tabulky vedoucí Atlético Madrid. Katalánci sice vedli po brance Lionela Messiho z prvního poločasu, hosté ale po přestávce vývoj zápasu otočili.

Lionel Messi
zdroj: ČTK/AP autor: Joan Monfort

Po dnešním zaváhání Messiho a spol. tak zůstalo v čele Atlético, nesmiřitelní rivalové Barcelona a Real Madrid na něj pět kol před koncem ztrácejí dva body. Ve hře o titul je i Sevilla, která je čtvrtá o další bod zpět.

Messi potvrdil pozici nejlepšího střelce ligy ve 23. minutě, když po prostrčení od Antoinea Griezmanna střelou z úhlu otevřel svým 26. gólem v sezoně skóre. Granada ale dvě ojedinělé akce z druhého poločasu využila k překvapivému obratu: v 63. minutě po protiútoku vyrovnal Darwin Machís a v 79. minutě hlavou překonal Marca-Andrého ter Stegena nebráněný devětatřicetiletý Jorge Molina.

V utkání navíc viděl červenou kartu barcelonský trenér Ronald Koeman, jehož rozhodčí poslal z lavičky krátce po Machísově gólu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články