Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Slovan Bratislava ve slovenské lize opět obhájil titul a chystá změny

Nahoru, dolů a pak zase k obhajobě titulu. Takovou sezonu mají za sebou fotbalisté bratislavského Slovanu. Svěřenci trenéra Vladimíra Weisse si obhajobu zajistili už v předposledním kole slovenské ligy.

Fotbalisté Slovanu Bratislava
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst

Sezona to nebyla vůbec jednoduchá. Jejich snaha o Ligu mistrů skončila kontumací na Faerských ostrovech. Z Evropské ligy zase slovenského mistra vyřadilo finské Kupoio.

To přineslo reakci vedení klubu, které v sezoně vyměnilo dva trenéry. Ti nedokázali ukočírovat mezinárodní kolektiv, který je často terčem kritiky slovenských médií, jež Slovanu vyčítají, že má málo slovenských fotbalistů.

Je nám líto, video expirovalo.
Slovan má po divoké sezoně mistrovský hattrick

Weiss, který s vedením celku, u něhož v posledních šesti sezonách nevydrželi trenéři ani dvanáct měsíců, podepsal smlouvu na pět let, tvrdí: "Budou změny ve vedení klubu, v hráčském kolektivu, protože ne všechno jde tak, jak si představují majitelé klubu. Ne všichni dobří lidé na Slovensku jsou využití. Je tu spousta dobrých manažerů a trenérů, ale já je tady v klubech nevidím," řekl známý kouč.

Ten by chtěl narazit v příští sezoně na slavné týmy. "Sním o Barceloně, Realu Madrid, musím snít – to je náš cíl," řekl s myšlenkami na příští sezonu.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články