Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Slovácko se doma proti Baníku pokusí o pátou výhru v řadě

Praha – Sobotní program 10. kola Synot ligy v sobě zahrnuje celkem pět duelů. Ten večerní se odehraje před kamerami České televize na stadionu v Uherském Hradišti, kde domácí tým hostí ostravský Baník. Utkání sledujte od 20:15 v přímém přenosu na ČT sport a v textové on-line reportáži na našem webu. Předzápasový program Studia fotbal startuje již v 19:30.

V pořadí páté Slovácko bude doma proti Ostravě napravovat minulý debakl 0:4 z Teplic. Svěřenci Svatopluka Habance před svým publikem vyhráli poslední čtyři utkání nejvyšší soutěže a dohromady v nich nastříleli 15 gólů.

"I když se nám doma daří, neznamená to, že každý zápas automaticky vyhrajeme. Úspěch nám může zajistit jen zodpovědný přístup všech hráčů," upozornil Habanec, který se bude moci spolehnout na střeleckou formu kanonýra Libora Doška, autora osmi přesných zásahů v posledních čtyřech domácích zápasech Slovácka.

Poslední Jihlava, na jejíž lavičce v úterý Roman Kučera vystřídal odvolaného Petra Radu, v sobotu přivítá Slavii. Pražané po skvělém vstupu do ligy tápou a čtyřikrát po sobě prohráli. "Když budeme mít vítěznou mentalitu a nakazíme tím hráče a všechny okolo, věřím, že můžeme utkání zvládnout. Není to o tom, jestli v sobotu přijede Slavia, Brno nebo někdo jiný. Kromě Sparty, Plzně a Jablonce nemá nikdo nadstandardní kádr na českou ligu," prohlásil Kučera.

Příbram chce prodloužit dvouzápasovou vítěznou sérii pod novým trenérem Pavlem Tobiášem, k Litavce zamíří předposlední nováček z Hradce Králové. Mladá Boleslav, která zatím předvádí hodně nevyrovnané výkony, hostí Brno. Druhý nováček z Českých Budějovic se představí v Praze na stadionu Bohemians 1905, kde už v této sezoně prohrál v rámci třetího kola domácího poháru.

Všechny čtyři výše uvedené duely mají výkop v 17:00.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články