Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Slávistům los opět přál a v MOL Cupu si zahrají v Edenu. Ve 3. kole je čeká Vyšehrad

Posedmé v řadě nastoupí fotbalisté pražské Slavie v rámci Českého poháru před vlastními příznivci. Letošní ročník otevřou obhájci trofeje zápasem s druholigovým Vyšehradem. Plzeň čeká vítěz duelu Hlučín - Vítkovice, Sparta se představí na hřišti Jihlavy. Rozhodl o tom los na Strahově.

Do 3. kola poháru už zasáhne i pět celků, které se v létě představily v kvalifikaci evropských pohárů. Vedle Slavie, Plzně a Sparty to jsou Jablonec, který přivítá druholigové Brno, a Mladá Boleslav, která bude hostit rovněž druholigovou Chrudim. Finalista minulého pohárového ročníku Ostrava si zahraje s Hradcem Králové, dalším týmem z druhé ligy.

Slavii, která opanovala poslední dva ročníky MOL Cupu, los opět přál. Červenobílí totiž už pojedenácté z posledních 14 zápasů poháru nastoupí doma  venku za tu dobu hráli jen v Jihlavě a dvě finále na neutrální půdě. 

Ve 3. kole se představí 15 z 16 prvoligistů. Jediným dosud vyřazeným mužstvem z nejvyšší soutěže je Příbram, jež ve 2. kole kousala vyřazení s třetiligovým Chlumcem nad Cidlinou. Ten se pokusí zaskočit dalšího ligového soupeře Bohemians 1905.

Devět týmů z nejvyšší soutěže bude usilovat o postup doma, šest venku. Úředním hracím termínem 3. kola je středa 25. září.

Los 3. kola MOL Cupu (úřední termín - středa 25. září):

Slavia Praha - Vyšehrad
Plzeň - Hlučín/Vítkovice
Jihlava - Sparta Praha
Jablonec - Brno
Domažlice - Dukla Praha
Varnsdorf - Zlín
Liberec - Prostějov
Ostrava - Hradec Králové
Sokolov - Opava
Teplice - Třinec
Olomouc - Líšeň
Mladá Boleslav - Chrudim
Karviná - Žižkov
Chlumec nad Cidlinou - Bohemians 1905
Benešov - Slovácko
Vltavín - České Budějovice

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články