Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Slávistického obránce Čelůstku láká Palermo

Praha - Fotbalisté Slavie Praha možná přijdou o dalšího obránce. Po odchodu Marka Suchého do Spartaku Moskva má zájem italské US Palermo o dalšího mladíka, českého reprezentanta do 21 let Ondřeje Čelůstku. Přestupová suma by měla být pro Slavii velice zajímavá. Před půlrokem klub Čelůstku získal za 12 milionů korun ze Zlína, nyní by jej prodal za částku přibližně šestkrát vyšší.

"S Palermem jednáme, ale zatím to není ve fázi, že by Ondřej přestupoval. Zatím si za něj představujeme víc, než nabízí druhá strana," řekl ředitel Slavie Petr Doležal.

Kouč Karel Jarolím po odchodu Suchého počítal právě s Čelůstkou do stoperské dvojice. "Zatím si to nepřipouštím," řekl Jarolím k možnému odchodu nadějného zadáka. "Já mám osobně názor takový, že ze sportovního hlediska bychom určitě o takového hráče přijít neměli," zdůraznil slávistický trenér.

Hráčův manažer Pavel Zíka uvedl, že jednání s Palermem již začala. "Nabídka je na současnou dobu mimořádná. Po víkendu bychom měli do Itálie jet jednat," řekl Zíka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články