Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Slavii má posílit tuniský záložník Ragued, vrací se Krajčík

Praha - Tuniský reprezentant Hocine Ragued se má stát výraznou posilou fotbalistů Slavie Praha. Již přes týden šestadvacetiletý defenzivní záložník trénuje s týmem českého mistra a v pátek by měl v Edenu podepsat čtyřletý kontrakt. Na tiskové konferenci se představí také staronová posila Matej Krajčík, který se vrací do Slavie po půlročním působení v italské Reggině.

Poslední tři roky hájil Ragued barvy belgického Monsu, odkud ho Slavia po vypršení smlouvy získá zadarmo. Rodák z Paříže, jenž má tuniské i francouzské občanství, se v Edenu sejde se svým spoluhráčem z národního mužstva Tijanym Belaidem. "Dlouho jsem jej sledoval, je to velmi kvalitní fotbalista. A není horší než Tavares, možná bude ještě lepší," uvedl slávistický kouč Karel Jarolím.
Ragued hrál ve své kariéře druhou francouzskou ligu v Isters a Gueugnonu. Působil také v Paris St. Germain, v jehož dresu však naskočil do nejvyšší soutěže v jediném utkání. Za tuniskou reprezentaci odehrál 17 zápasů. S olympijským výběrem byl v roce 2004 v Aténách.

Ze Slavie odešel Krajčík do Regginy v lednu, ta pak ale sestoupila do druhé ligy. Také proto se Krajčík následně s jejím vedením dohodl na zrušení dvouleté smlouvy. Se Slavií začal jednatřicetiletý obránce v létě trénovat a domluvil se v Jarolímově týmu na novém angažmá. V červenobílém dresu dosud nasbíral 91 prvoligových zápasů, v nichž dal čtyři branky, a podílel se na dvou mistrovských titulech.  

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články