Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olga Fikotová

Slavia ztratila náskok 2:0 a s Laziem jen remizovala

Auronzo di Cadore (Itálie) - Slávističtí fotbalisté měli v generálce na start nové prvoligové sezony blízko k cennému skalpu Lazia Řím. Nad pátým celkem uplynulého ročníku Serie A vedli na závěr soustředění v Itálii v poločase 2:0, poté po druhém gólu Lukáše Jarolíma v zápase 3:2, ale náskok neudrželi a s favoritem se rozešli smírně 3:3. V dresu Lazia se na posledních deset minut dostal na hřiště i český útočník Libor Kozák.

Na herním kempu slávisté uhráli ve třech utkáních tři remízy a v celé letní přípravě se nedočkali ani jedné výhry. Přitom dnes k ní měli dlouho slibně nakročeno. V první půli si proti věhlasnému soupeři, kterému začala letní příprava vzhledem ke startu Serie A později, vytvořili několik šancí a dvě z nich proměnili. Nejprve se po rohovém kopu v 18. minutě trefil hlavou Jarolím a pak se důrazem přes obránce Brocchiho prosadil Milutinovič.

Lazio v pauze prostřídalo jedenáctku a postupně přebralo iniciativu. V 58. minutě snížil hlavou Floccari a o chvíli později z penalty srovnal Del Nero. Pražané po Jarolímově skákavém přímém kopu vzápětí ještě jednou vedli, ale po Dostálově chybě zařídil remízu znovu Floccari.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články