Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Slavia získala z Trnavy brankáře slovenské devatenáctky Vantrubu

Fotbalovou Slavii posílí mladý Slovenský brankář Martin Vantruba. Pražané s gólmanem slovenské reprezentační devatenáctky podepsali dlouhodobý kontrakt do roku 2022. Jarní část sezony ale Vantruba ještě stráví na hostování v mateřské Trnavě, se kterou aktuálně vede slovenskou ligu.

Martin Vantruba
zdroj: spartak.sk autor: Lukáš Grinaj

"Jedná se o velký brankářský talent, dlouho ho sledujeme. Jsem rád, že jsme se na něm shodli i se slávistickým skautingem, který ho také doporučil. Martin pravidelně chytá za první tým slovenské ligy, a proto je pro nás důležité, že v Trnavě bude hostovat až do konce sezony a nabere další velké zkušenosti v boji o titul," uvedl nový sportovní ředitel klubu Jan Nezmar.

Vantruba v dresu lídra slovenské ligy chyběl jen v prvním zápase této ligové sezony. Celkově odchytal na podzim osmnáct duelů slovenské nejvyšší soutěže a hned osmkrát udržel čisté konto. Aktuálně patří do kádru reprezentační devatenáctky.

"Mám velkou radost, že se mi podařil přestup do největšího klubu v Česku. Přesvědčilo mě hlavně to, že Slavia je velký a výborný klub s ambiciózním trenérem. Jeho fotbalové myšlení se mi velmi líbí. Slavia je ve světě značka, v klubu jsou výborní hráči a trenéři," řekl Vantruba s poukazem na nového trenéra Slavie Jindřicha Trpišovského.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články