Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Slavia touží proti Příbrami napravit výbuch na Slovácku

Praha - Po reprezentační přestávce se opět rozjede první fotbalová liga a výkop 11. kola obstará večerní zápas pražské Slavie s Příbramí. Zatímco červenobílí chtějí napravit pohárové vyřazení s Ústím nad Labem a následnou ligovou prohru na Slovácku, Příbram by ráda navázala na své premiérové vítězství v sezoně z duelu proti Plzni. Fanoušci červenobílých mohou tentokrát ušetřit polovinu vstupného, pokud před fotbalovým utkáním navštíví odpolední extraligový duel Slavie s Českými Budějovicemi.

Slavia po výhře v derby nad Spartou rychle přišla o pohodu. V poháru proti Ústí nad Labem na penalty vypadla a pak podlehla v Uherském Hradišti domácímu Slovácku 0:3. Pražané tak mají co vylepšovat. "Musíme se vyvarovat chyb, po kterých jsme dostali na Slovácku branky, a přidat důraz v zakončení," nabádal slávistický kouč Petr Rada.

I když Příbram v lize na Slavii ještě nikdy nezvítězila a z posledních 15 vzájemných zápasů uspěla pouze jednou, nečeká trenér Pražanů jednoduchou práci. "Jsme připraveni na namotivovaného soupeře, který v předchozím zápase porazil účastníka evropských pohárů. Věřím, že nás zase přijde podpořit hodně fanoušků, kteří nás poženou doma za vítězstvím," dodal Rada.

Příbramští si zvedli sebevědomí výhrou nad Plzní, kterou ukončili sérii patnácti utkání bez vítězství. "Jsme rádi, že jsme v minulém kole konečně vyhráli, a chtěli bychom na ten výkon i výsledek navázat," poznamenal příbramský trenér Karol Marko. "Víme ale, že proti nám stojí velmi kvalitní soupeř. Slavia se oproti minulé sezoně zvedla, příchodem trenéra Rady získala na kompaktnosti," prohlásil slovenský kouč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články