Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Slavia remizovala v přípravě se slovinským Domžale, Dukla porazila Atlantas

Praha - Fotbalisté pražské Slavie remizovali ve třetím utkání na soustředění v Turecku s vedoucím týmem slovinské ligy Domžale 1:1. Remízu jim v 87. minutě zachránil útočník Milan Škoda, který navázal na gól z úvodního zápasu herního kempu proti Cracovii Krakov. Další pražský tým Dukla zahájila herní kemp na Kypru výhrou 3:0 nad litevským Atlantasem. Dva góly během devíti minut dal při svém debutu Jan Blažek.

Slávistický trenér Miroslav Beránek v zápase s Domžale prostřídal dvě jedenáctky. Červenobílí nezačali dobře a už od druhé minuty prohrávali, když se trefil Simič. Vyrovnání zařídil až tři minuty před koncem Škoda, který se prosadil střelou o břevno.

V sestavě Slavie chyběli nachlazený Zmrhal a Mičola, který má individuální program. Pražané zakončí soustředění nedělními zápasy proti Radu Bělehrad a Amkaru Perm.

Útočník Blažek, který je v Dukle na zkoušce, skóroval ve 33. a 39. minutě. Dalšímu nováčkovi Přikrylovi, jenž přišel na hostování ze Sparty, se premiéra nevydařila, protože musel už ve 41. minutě kvůli menšímu zranění střídat. Krátce před pauzou uzavřel skóre testovaný Rus Děrgačov těsně po svém příchodu na hřiště.

Dukla se ještě v neděli utká se srbským celkem Čukarički. Kyperské soustředění pak svěřenci Luboše Kozla zakončí příští středu zápasem proti dalšímu litevskému soupeři - mistrovskému Žalgirisu Vilnius.

Výsledky přípravných zápasů:

Slavia Praha - NK Domžale 1:1 (0:1)
Branky: 87. Milan Škoda - 2. Simič.

Dukla Praha - FC Atlantas (Lit.) 3:0 (3:0)
Branky: 33. a 39. Jan Blažek, 42. Děrgačov.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články