Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Slavia ohlásila první zimní posily, přicházejí záložníci Masopust a Ševčík

Je jasné, že fotbalisté Slavie přezimují na špici ligové tabulky, a už dělají všechno pro to, aby tam vydrželi co nejdéle. Ohlásili první posily: střed pole posílí záložníci Lukáš Masopust z Jablonce a liberecký Petr Ševčík. O prvních fotbalistech, kteří přijdou v zimě do Edenu, informoval na Twitteru šéf klubu Jaroslav Tvrdík. 

Lukáš Masopust
zdroj: ČTK autor: Glück Dalibor

Oba fotbalisty Slavia oficiálně představí příští týden po skončení podzimní části první ligy. Masopust od začátku listopadu nehraje kvůli vážnému zranění kolena, které utrpěl po faulu Jána Ďurici z Dukly. Pětadvacetiletý křídelník měl předtím velmi dobrou formu a patřil do kádru reprezentace. Za národní tým zatím odehrál jedno utkání, v lize nastoupil ke 149 duelům, v nichž dal 21 branek.

O Ševčíkově chystaném příchodu Tvrdík informoval už v listopadu. Čtyřiadvacetiletý střední záložník byl v dnešní ligové dohrávce s Opavou po dvou žlutých kartách vyloučen a přijde tak v dresu Liberce o poslední podzimní kolo na půdě Bohemians 1905. Ševčík patřil k nejlepším hráčům a tvůrcům hry Slovanu, v lize má na kontě 72 startů a čtyři góly.

"Do Slavie se těším. Je to pro mě krok dopředu, věřím, že jdu správným směrem," řekl Ševčík novinářům po pondělním zápase, který Liberec s Opavou prohrál. Připustil, že velkou roli při jeho rozhodování sehrál slávistický trenér Jindřich Trpišovský. "Jsme v kontaktu. Přitáhl si mě sem do Liberce. Věřím celému realizačnímu týmu a hlavně jemu," uvedl Ševčík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články