Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Slavia odzbrojila mistra. Opava zastavila Jablonec a Sigma padla s Bohemians

Šlágr kola první ligy se hrál v pražském Edenu, který byl pro Slavii v duelu s Plzní už popáté za sebou rájem. Slavia nyní vede tabulku zásluhou lepšího skóre před Plzní. Baník i v Liberci ukázal, že se s ním musí vážně počítat, a veze remízu - bodoval popáté za sebou. Sílu opět ukázal i Zlín, který Příbrami dal tři góly už do poločasu. Rozjetý Jablonec narazil na nováčka z Opavy - ten překvapil a konečně vyhrál. V utkání Ml. Boleslavi s Teplicemi dal Komličenko už sedmý gól v sezoně, ale domácím to stačilo jen na bod. V Olomouci to dlouho vypadalo na jasnou výhru Sigmy, jenže pak se Bohemians rozjeli a vyhráli 3:2.

Benjamin Tetteh a Michal Bezpalec
zdroj: ČTK autor: Roman Vondorouš

Slavia - Plzeň 4:0

Klíčový duel sedmého kola vyšel o poznání lépe Slavii, která porazila na domácím hřišti Plzeň 4:0 a sesadila svého soupeře z čela ligové tabulky. V Edenu se prosadil už ve třetí minutě Tomáš Souček, vedení poté v závěru poločasu zvýšil z penalty Miroslav Stoch – hosté v incidentu navíc po červené kartě přišli o Romana Hubníka. Třetí ránu zasadil Jaromír Zmrhal, aby se v závěru ještě přidal svou druhou brankou Souček.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/380314-4-0-slavia-jasne-prehrala-plzen-a-vede-ligu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Plzeň s ohlasy

Sparta – Dukla 2:0

Sparta se po dvou remízách vrátila na vítěznou vlnu, když v předehrávce 7. kola porazila doma poslední Duklu 2:0. Rozhodující branku nepříliš pohledného utkání vstřelil v nastaveném čase první půle Tetteh, pojistku přidal v 83. minutě Kanga. Hosté nepodali špatný výkon, přesto i v sedmém soutěžním utkání sezony odešli poraženi. Na Letné navíc ani na devátý pokus v samostatné české lize nedokázali skórovat, když za celý zápas ani jednou nevystřelili na branku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Dukla

Liberec – Ostrava 0:0

Vyrovnaný zápas také skončil vyrovnaným skóre, ale divákům žádnou atraktivní přestřelku nepřinesl. V Liberci dominovaly obrany, na střelce se čekalo marně a týmy si nakonec nechaly po bodu za bezbrankovou remízu - vůbec první v tomoto ligovém ročníku. Oba celky bodovaly v pátém utkání za sebou, ale zatímco Baník čtyři předešlé vyhrál, Liberec si připsal už čtvrtou remízu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Ostrava

Zlín - Příbram 3:0

Výborně začal sezonu zlínský celek pod novým koučem Michalem Bílkem. O tom, že tenhle tým má sílu, se nyní přesvědčila Příbram, která schytala tři góly už v prvním poločase, kdy se trefili Poznar a hned dvakrát Beauguel. Zlínští potvrdili, že se jim proti Příbrami dlouhodobě daří, když z posledních šesti vzájemných ligových duelů pět vyhráli a jednou remizovali.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Příbram

Mladá Boleslav – Teplice 1:1

Zápas týmů, jejichž výkonnost kolísá nahoru dolů, nakonec přinesl dost očekávanou remízu. Jediný gól domácích dal z penalty Nikolaj Komličenko, pro něhož to byl už sedmý gól v tomto ročníku, za hosty vyrovnal Jan Hošek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Teplice

Opava - Jablonec 2:0

Ani Olomouc, ani Slavia, ale Opava. Nováček ligy překvapil rozjetý Jablonec, který po třech výhrách se silnými soupeři nečekaně narazil. Tým trenéra Petra Rady nedokázal skórovat a naopak Opava dvakrát překonala jeho obranu. Pro opavský celek je to první výhra v sezoně, která znamená posun na 13. místo v tabulce.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Opava – Jablonec

Karviná - Slovácko 2:1

Druhou výhru za sebou si vylepšili fotbalisté Karviné hrůzostrašný začátek sezony, v němž prohráli pět úvodních zápasů. Tentokrát na svém stadionu zbrzdili rozjeté Slovácko, které naopak vyhrálo tři z předchozích čtyř utkání. Vítězství Karviné zajistila nová posila Ba Loua, dvaadvacetiletý mládežnický reprezentant Pobřeží slonoviny, který přišel v závěru srpna na hostování z opcí na přestup.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karviná - Slovácko

Olomouc - Bohemians 2:3

V dohrávce sedmého kola první ligy se střetávají dva týmy, kterým se zatím letos tolik nedaří. Bohemians 1905 čekají na výhru tři duely, ze kterých vytěžili jen dva body a se záporným skóre, a celkem osmi získanými body okupují devátou příčku. Domácí Hanáci vyhráli ze šesti zápasů jen jednou a aktuálně tahají nepříjemnou šňůru čtyř porážek v řadě, také proto jsou v tabulce až předposlední. Lépe začala Olomouc, skóre zápasu otevřel Plšek. Druhý gól domácích přidal Nešpor z penalty po ruce Vaníčka. Snížení z pohledu Bohemians zařídil Nečas. Yusuf pak nejprve srovnal a Martin Hašek výsledek nečekaně otočil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Bohemians 1905

Hlavní zprávy

Nejčtenější články