Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Slavia klopýtla, Plzeň uctila Rajtoralovu památku

Praha ‒ Emotivní duel, jemuž předcházelo rozloučení s Františkem Rajtoralem, zvládla Viktoria Plzeň na výbornou. V Doosan Aréně pokořila Duklu 2:0. Plný počet bodů získala také pražská Sparta. Na půdě Příbrami vyhrála 2:1 brankou z nastavení. Nedařilo se naopak Slavii, které alespoň bod zachránil gólem v 90. minutě Mešanovič. Plzeň se Slavií tak mají na prvním místě stejný počet bodů, hráči západočeského celku však disponují lepší bilancí vzájemných zápasů.

Fotbalisté Viktorie Plzeň se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

Slavia Praha ‒ Jablonec 1:1

Forma Slavie ze začátku jara se zdá být ta tam. Pražané v týdnu prohráli v pohárovém duelu se Zlínem a dlouho to vypadalo, že stejně skončí i jejich ligový duel s Jabloncem. Jasně horší domácí prohrávali 0:1 až do 90. minuty, kdy je vyrovnávacím gólem spasil střídající Mešanovič. Slavia tak je čtyři kola před koncem o skóre první před Plzní, s Viktorií má však horší vzájemnou bilanci, a na konci sezony by tak v případě bodové rovnosti slavili titul plzeňští hráči.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/353123-slavia-nedokazala-porazit-jablonec-a-titul-uz-zase-nema-ve-svych-rukou/)

Je nám líto, video expirovalo.
Zápas s Jabloncem jsme nezvládli v hlavě, říkají zklamaní slávisté

Viktoria Plzeň ‒ Dukla Praha 2:0

S touhou odčinit předchozí nezdar na Letné vstoupili fotbalisté Viktorie Plzeň do domácího utkání proti Dukle a po závěrečném hvizdu slavili vítězství 2:0. Potvrdili, že se jim proti celku z Julisky daří. Střelecky zazářili Petržela s Bakošem. Západočeský celek tak minimálně do nedělního večera poskočil před pražskou Slavii do čela tabulky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/353085-plzen-porazila-pred-zaplnenou-doosan-arenou-nebezpecnou-duklu-2-0/)

Příbram ‒ Sparta Praha 1:2

K dalšímu bodu v cestě za ligovou záchranou byli fotbalisté Příbrami velice blízko. Po závěrečném hvizdu jim však zbyly oči pro pláč, neboť těsně před koncem převážil misky vah na stranu pražské Sparty produktivní Josef Šural. Letenští navázali na skalp mistrovské Plzně a středočeský celek udolali 2:1.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/353050-sural-rozhodl-v-nastaveni-spartu-nezlomila-ani-vachova-minela/)

Teplice ‒ Slovácko 2:2

Pouhou remízu 2:2 proti Slovácku si připsaly Teplice a v souboji o evropské poháry tak na čtvrtou Mladou Boleslav ztrácejí už čtyři body. Domácí Severočeši mohli ztrácet ještě o bod víc, Slovácko totiž v zápase dvakrát vedlo. Nakonec ale žlutomodří po dvou trefách Filla dokázali vybojovat alespoň bod.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/353122-teplicim-se-pohary-vzdaluji-se-slovackem-jen-remizovaly/)

Zlín ‒ Mladá Boleslav 1:2

Přímý souboj o vstupenku do kvalifikace Evropské ligy opanovala Mladá Boleslav. Ve Zlíně sice prohrávala po gólu Hraníčka, ale v závěru dokázala přesnými zásahy Magery a Da Silvy převážit misky vah na svou stranu. Udělala tak důležitý krok k udržení čtvrté pozice. Moravský celek upne své pohárové naděje především k finále Mol Cupu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/353083-mlada-boleslav-otocila-zapas-ve-zline-a-pojistila-si-ctvrte-misto/)

MFK Karviná ‒ FC Hradec Králové 4:2

Po pěti porážkách přišlo první vítězství v důležitý čas. Karviná vybojovala tři body nad Hradcem Králové po atraktivní přestřelce, když vyhrála 4:2. Slezané se tak dostali přes pomyslnou hranici třiceti bodů, která je většinou nezbytná k záchraně. Naopak Hradec se propadl do sestupového pásma, když prohrál počtvrté v řadě.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/353143-karvina-v-prestrelce-zdolala-hradec-ktery-zabredl-do-sestupoveho-pasma/)

Jihlava ‒ Brno 3:0

Velice důležitý triumf si připsala Vysočina Jihlava. Před vlastními příznivci navázala na senzační skalp pražské Sparty a deklasovala brněnskou Zbrojovku. Po bezbrankové první půli zatížila konto moravského rivala třemi přesnými zásahy, zvítězila 3:0 a poskočila na čtrnácté místo ligové tabulky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/353040-jihlava-rozstrilela-brno-a-opustila-sestupove-pozice/)

Liberec - Bohemians 1905 4:1

Jarní forma fotbalistů Liberce na stadionu U Nisy rozhodla o téměř jisté záchraně v nejvyšší soutěži. Čtvrté domácí vítězství po zimní přestávce režírovalo ofenzivní duo Ekpai Ubong Moses-Milan Baroš, které už během první půle víceméně rozhodlo o osudu utkání. Slovan nakonec porazil Bohemians 1905 jednoznačně 4:1.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/353205-liberec-doma-opet-nadeloval-klokany-znicili-moses-s-barosem/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články