Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Slavia jedná o příchodu Šeba, v přípravě zůstává i Latka

Praha - Fotbalisté Slavie Praha jako první z ligových týmů zahájili zimní přípravu. Trenér Petr Rada přivítal po dovolené na úvodním tréninku na umělé trávě v Edenu 25 hráčů včetně nových posil Marcela Gecova a Slováka Milana Bortela i stopera Martina Latky, který v současnosti nemá smlouvu. Do kondičního soustředění ve Špindlerově Mlýně by měly přijít dvě útočné posily, jednou z vytipovaných variant je bývalý slovenský reprezentant Filip Šebo.

Milan Bortel a Marcel Gecov na tréninku
zdroj: ČTK autor: Stanislav Zbyněk

"Není jediný, tři čtyři hráči jsou v jednání," řekl Rada. "V útoku nás tlačí bota nejvíc, útočníci jsou nedostatkové zboží nejen pro nás. Musíme hledat i jinde, třeba na Slovensku. Máme vytipované hráče, s kterými vedení jedná, ale nechci to zakřiknout," uvedl Rada. Posily by rád měl v týmu co nejdříve, ideálně do sobotního startu soustředění ve Špindlerově Mlýně.

"Od vedení je příslib takový, že by dva hráči do ofenzivy měli odjet na soustředění," podotkl Rada. Těší ho, že se Slavii povedlo získat Gecova, který se neprosadil v anglickém Fulhamu ani v belgickém Gentu. "Znám ho z Liberce. Delší dobu nehrál pravidelně, to vytížení nebylo takové. Ale věřím, že naváže na ty výkony, které ho předcházely k tomu, že šel ven," prohlásil Rada.

S týmem zatím trénuje Latka, jeho budoucnost ve Slavii je ale velmi nejistá. Zatím totiž neprodloužil smlouvu a čeká na nabídky ze zahraničí. "Sice s námi trénuje, ale nepodepsal zatím smlouvu. Uvidíme, jak se to vyvrbí. Doufám, že se rozhodne co nejdřív," dodal Rada.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články