Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Sivok se trefil podruhé v řadě, Bičík vychytal první výhru

Istanbul - Český fotbalista Tomáš Sivok se v dresu Besiktase Istanbul gólově prosadil v městském derby s Galatasaray, porážce 1:2 však nezabránil. Reprezentační obránce se trefil ve druhém zápase po sobě a celkově vstřelil v probíhající sezoně už pět branek.

Tomáš Sivok v dresu Besiktase
zdroj: ČT24 autor: Jose Coelho

Sivok se proti Galatasaray podobně jako minulý týden prosadil po rohovém kopu, když snižoval hlavou krátce po změně stran. Vyrovnat již ale druhý tým ligové tabulky nedokázal, i když měl po vyloučení domácího Mela více než půl hodiny výhodu jednoho muže v poli. Galatasaray díky výhře odskočil na čele tabulky svému pronásledovateli na rozdíl pěti bodů.

O něco lépe se dařilo gólmanovi Davidu Bičíkovi, který zaznamenal v duelu se Sivassporem první ligovou výhru v dresu Mersinu po přestupu z Liberce, kterou navíc podtrhl vychytaným čistým kontem a pomohl svému týmu k vítězství 3:0.

Další český fotbalista Ondřej Čelůstka, hrající za Trabzonspor, utkání s Elazigsporem nedohrál. Svůj tým oslabil v 61. minutě, kdy uviděl druhou žlutou kartu, Trabzonspor nakonec prohrál 1:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články