Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Sevilla udělala, co musela – píší španělské deníky a chválí vítěze

Po prvním zápase v Olomouci brala španělská média výkon fotbalistů Sevilly s rozpaky a chválila hráče Sigmy Olomouc. Po odvetě, v níž španělský celek nastřílel soupeři tři góly a celkově postoupil do Evropské ligy výsledkem 4:0, už sklidili vítězové chválu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sevilla - Sigma Olomouc

Sevilla dominovala (odvetnému) utkání od samého začátku a Sigma, ač po fyzické stránce velmi silná, se stěží zmohla na odpor, napsal například deník El País. Některé listy nicméně připomněly, že španělský favorit měl minulý týden v Olomouci namále.

"Sevilla udělala, co musela. Vzala zápas absolutně vážně, ač v prvním zápase vyhrála 1:0. V České republice totiž panovaly pochybnosti o andaluském celku, v odvetě už ne," připomněl dnes El País, že Sevilla v Olomouci vyhrála až díky gólu krátce před koncem zápasu.  

Také deník Sport v úvodu článku vzpomněl na horké chvilky fotbalistů FC Sevilla minulý týden v Olomouci. "Odveta se nesla už od začátku v jiném tónu. Ačkoliv svěřenci Václava Jílka vyběhli na španělskou půdu odvážně, už od začátku byl patrný rozdíl mezi oběma celky," napsal list. "Sevilla porazila Sigmu s přehledem 3:0," shrnul deník v podtitulku.  

"Sevilla rozstřílela Olomouc a je ve skupině Evropské ligy," komentoval čtvrteční zápas deník La Vanguardia. "Celek Pabla Machína měl výhodu vítězství z prvního zápasu a včera večer měl hodně navrch," přidal katalánský list.  

Také deník Marca už ve čtvrtek v online komentáři odvety pochválil Sevillu za "velmi dobrý zápas", který podle něj "zvládl s velkou převahou".

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články