Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Schick zřejmě zůstane v Bundeslize, v Leverkusenu by měl nahradit Havertze

Patrik Schick podle italských médií zůstane v Bundeslize, kde v uplynulé sezoně hostoval v Lipsku, ale bude hrát za Leverkusen. Bayer za českého reprezentanta údajně zaplatí 27 milionů eur (709 milionů korun) AS Řím, kde má pražský rodák smlouvu do roku 2022.

Patrik Schick
zdroj: ČTK/DPA autor: Ina Fassbender

Podle listu Corriere dello Sport byla klíčovou postavou jednání mezi kluby osoba sportovního ředitele Leverkusenu Rudiho Völlera, jenž za AS Řím hrál a také ho trénoval.

Bayer si může dovolit ve složité koronavirové době zaplatit za Schicka relativně vysokou částku i díky tomu, že je na spadnutí prodej talentovaného Kaie Havertze za 100 milionů eur do Chelsea.

V sestavě Leverkusenu by čtyřiadvacetiletý Schick podle agentury SID mohl nahradit Kevina Vollanda, jenž má namířeno do Monaka. Bayer v minulé sezoně obsadil v Bundeslize páté místo a bude hrát Evropskou ligu.

Bývalý útočník Sparty a Bohemians Schick přestoupil do AS Řím v roce 2017 ze Sampdorie Janov a loni v létě šel na hostování do Lipska. V dresu německého celku nastřílel 10 gólů ve 22 zápasech, ale klub neuplatnil opci na jeho přestup.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články