Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Schick má posilovny dost: Ve čtvrtek nebo o víkendu už budu připravený

Už se uzdravuje. Fotbalový reprezentant Patrik Schick schází národnímu týmu i Leverkusenu, ale po zranění už by měl být brzy zpátky na hřišti. "Začínám pomalu trénovat, tenhle týden bych se měl připojit k mančaftu. Vidím to tak: čtvrtek Evropská liga, když ne, tak o víkendu už bych měl být připravený," tvrdil v pořadu Dohráno na ČT sport muž, jenž byl společně s Cristianem Ronaldem nejlepším střelcem Eura.

Schick se zranil v době, kdy mu to šlo náramně a dal v Bundeslize osm gólů. "Je fakt, že jsem byl v laufu, když jsem se dostal do šance, tak jsem většinou dal gól. Jsem zvědavý, jak se budu cítit teď," říká.

Ale že by si nevěřil, to nejspíš nehrozí. "Na návrat se těším a kdyby se mi povedlo hned po návratu dát gól, tak by mě to mohlo nakopnout," uvažuje nahlas.

Za sebou má nepříliš záživné období. "Chtěl jsem se vrátit co nejrychleji. Proto jsem teď trávil každý den šest až sedm hodin rehabilitací a bylo to náročné, hlavně psychicky. Jsem rád, že to mám za sebou a jsem už zpátky na hřišti a už je to víc o fotbale než být zavřený v posilovně," vysvětluje fotbalista, který sledoval poslední dva reprezentační zápasy jen v televizi.

Je nám líto, video expirovalo.
Schick: Už se těším na hřiště

"Kuvajt byl slaboučký," vrátil se přátelskému utkání v Olomouci. "Škoda, že jsem nemohl nastoupit, tam bych si asi zastřílel a mrzí mě, že jsem se nemohl zase gólově posunout," litoval.

A Estonsko ho překvapilo. "Nebylo špatné. Rozhodně hráli líp než při zápase u nich," tvrdil vytáhlý útočník. A už přemýšlí, s kým bude hrát český tým v baráži o postup na mistrovství světa do Kataru. "Je náš úkol z ní postoupit a uvidíme, jakého soupeře dostaneme. Soupeři jsou těžcí, ale kdybych si mohl vybrat, tak nejlepší vzpomínky mám na Skoty. Ty bych bral," konstatoval.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články